Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

.

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Stort udvalg af udstyr til amning

Som nybagt mor er det et helt særligt bånd, man får med sit nyfødte barn, når man ammer. I modermælken får børnene helt særlig næring, som de har behov for at vokse sig store og sunde og for at få en god start på livet. Og samtidig er det også en helt speciel oplevelse at få lov til at give næring til sit barn. Det giver noget helt særligt. Men selvom det giver et tæt bånd med det nyfødte barn, kan det også være hårdt at amme i længere tid. Derfor gælder det om at have de rigtige ting, som gør amning behagelig for både dig og dit nyfødte barn. Vi vil gerne hjælpe dig og dit nyfødte barn godt på vej med at få en god start på livet, og derfor har vi nøje udvalgt vores sortiment af produkter til amning. Så tag et kig på vores udvalg og find de produkter, som vil gøre den særlige oplevelse rigtig god for dig og dit barn og sørg for, at det bliver lidt nemmere for dig at amme i lang tid.

Dit barn skal ligge godt

Her på siden har vi et bredt udvalg af produkter til amning. Vi har blandt andet flere forskellige ammepuder. Det er vigtigt med en god ammepude, så dit barn ligger godt og trygt under amning. Det gør det også mere behageligt for dig, når dit barn ligger godt, så du ikke skal bruge mange kræfter på at holde barnet imens. Derfor har vi udvalgt de bedste ammepuder på markedet, som giver god komfort til dit barn. Vi har også et udvalg af forskelligt ammepudebetræk, så det er nemt at rengøre ammepuden, hvis der bliver spildt mælk. Med en ammepude kan du også nemmere have forskellige ammestillinger med dit barn, så du ikke kommer til at anstrenge dig for meget, når du skal amme flere gange om dagen.

Find det rigtige ammeindlæg

Mens du ammer, er det også nødvendigt at have ammeindlæg til bh’en, så du er sikker på, at der ikke kommer pletter på dit tøj. Vi har et udvalg af forskellige ammeindlæg, så du kan vælge de indlæg, som passer til dig. Så tag et kig på vores store udvalg af produkter til amning, så det bliver en god oplevelse for både dig og dit barn.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere