Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

.

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

 

Købsguide – Barne- og klapvogne

Der findes mange forskellige barne- & klapvogne. I denne guide vil vi forsøge at vise dig, hvad du bør være opmærksom på inden du skal investere i en ny vogn.

Checkliste

 • Overvej i hvilket terræn vognen skal anvendes

Inden du køber en ny barne- eller klapvogn, bør du være opmærksom på om vognen eksempelvis skal bruges i hårdt terræn, i skoven eller inde i byen, Det er ikke alle vogne der er lige terrængående, nogle er bedre end andre. Overvej også, hvor ofte vognen skal løftes.

 • Sørg for at vognen kan være i bilen

Det er svært at undgå at vognen, fra tid til anden, skal med i bilen, så vær opmærksom på at vognen du køber kan være i din(e) bil(er).

 • Sørg for at vognens højde passer til brugeren af den

Husk at tjekke om vognens håndtag er justerbart, så det kan tilpasses personen, som skubber vognen.

 • Muligheder for opbevaring i vognen

Hvor meget opbevaringsplads har du brug for? Vil den blive brugt i forbindelse med indkøb og længere gåture? Nogle vogne har mere opbevaringsplads end andre, så du bør overveje hvor stort et behov du har for opbevaring.

 • I hvor lang tid vil dit barn anvende vognen?

Før du køber en ny vogn, bør du overveje hvor lang tid du tror dit barn kommer til at anvende vognen. Tjek op på hvilken alders- og vægtgruppe vognen er anbefalet til og se om det passer til dine behov.

Vedligeholdelse

Vi anbefaler at du læser vognens instruktionsbog igennem og følger de anviste råd. Her kommer dog en liste, med de ting som alle bør være opmærksom på.

 • Læs instruktionsbogen grundigt, så du er sikker på at vognen anvendes rigtigt.
 • Pas på din nye vogn, som var det en ny og dyr cykel.
 • Tør vognen af og giv den olie efter anvisninger i instruktionsbogen, i sær efter brug i dårligt vejr.
 • Efterlad ikke vognen i solen, ellers kan vognen måske falme eller miste farve.
 • Opbevar vognen i tørvejr når den ikke er i brug, gerne i et opvarmet rum.
 • Overbelast ikke vognen. Max. Vægt kan ses i instruktionsbogen.
 • Husk en gang i mellem at luft madrassen, for at undgå fugt og mug.

Tilbehør

Regnslag Solbeskyttelse Flaskeholdere Pusletasker Autostoladaptere

FAQ

 • Hvilken barne- eller klapvogn skal jeg vælge?

Inden du vælger en ny vogn, kan du eksempelvis gå vores tjekliste igennem for at gøre valget en smule nemmere. Hvis du bor i byen og ofte er benytter tog eller bus, er en fleksibel vogn det bedste valg. Hvis du ønsker en vogn, som skal kunne køre i al terræn, bør du vælge en vogn med store og hjul med stærkt mønster, som han holde til det meste.

 • Hvad er et justerbart håndtag?

Et justerbart håndtag, er hvis barnevognens håndtag kan justeres i højden alt efter hvem der anvender den. Det kan være fordelagtigt i tilfælde af at flere personer anvender vognen, og desuden sikre at personen ikke skal få foroverbøjet ved brug

 • Hvilket tilbehør skal jeg vælge til min barne- klapvogn?

Se vores liste med tilbehør

 • Hvordan vedligeholder jeg bedst min vogn?

Følg anvisningerne i instruktionsbogen og gennemgå vores punkt; Vedligeholdelse

 • Hvornår kan jeg skifte min barnevogn ud med en klapvogn?

Du bør vente til at din baby kan side oprejst uden hjælp (omkring 6 måneder), men at skifte over til en klapvogn. Før det, skal din baby ligge i en flad position.

 • Hvad er forskellen mellem de forskellige typer af vogne?

Barnevogn

En barnevogn kan anvendes fra fødsel og frem til 6 måneder, når din baby er i stand til at sidde oprejst uden hjælp. Vognen er ofte robust og kan klare det meste terræn. Barnevogne har et langt liggemål, hvilket betyder at dit barn kan sove i vognen helt op til de er omkring 3 år. Med en barnevogn kan dit barn nemt ligge på maven og træne nakke/ryg, hvis ikke barnet er klar til en lur, måske med underholdning fra noget af alt vores legetøj. Mens du gå tur kan du slå kalechen ned, så dit barn får frit udsyn til naturen omkring dem.

Kombinationsvogne

En kombinations er ét stel med to dele. Den ene del består af en liggedel, som kan anvendes fra 0 måneder, mens den anden del er en siddedel, som kan anvendes fra ca. 6 måneder, når din baby er i stand til at sidde oprejst uden hjælp. Med denne mulighed kan du derfor slippe for at købe både en barnevogn, og en klapvogn.

Klapvogn

En klapvogn er en let vogn, som ofte er nem at transportere og folde sammen. Med en klapvogn, har dit barn frit udsyn til omgivelserne og har frit udsyn til hele verden. Dit barn kan bruge klapvogn fra de er ca. 6 måneder, når det er i stand til at sidde oprejst uden hjælp.

Sørg for at dit barn kan holde varmen med en kørepose

Der skal ikke meget til at et lille nyfødt barn kommer til at fryse, og derfor er det vigtigt hele tiden at sørge for, at de har det lunt og godt, uanset om det er i vuggen, i barnevognen udenfor eller i bilen. Det er selvfølgelig vigtigt, at du klæder din baby godt på med det rette tøj, men samtidig er det også godt at have en god kørepose, som dit barn kan ligge i, når I er på farten. På den måde er du sikker på, at dit barn kan holde sig varmt uanset vind og vejr. Her på siden har vi derfor et bredt udvalg af køreposer i flere forskellige størrelser og modeller, så du kan passe godt på dit barn, når I skal ud omkring i verden. Så tag et kig på vores udvalg af smarte køreposer og vælg den kørepose, som passer bedst til dine behov. Det vil du ikke fortryde.

Lunt og godt i køreposen

I det kolde danske klima, hvor det kun er få måneder der er bare lidt varme, er det stort set uundværligt med en kørepose, når du skal ud og trille med barnevognen eller klapvognen i al slags vind og vejr, for at den lille guldklump kan falde i søvn til sin middagslur. Fordelen ved en kørepose til klapvogn eller barnevogn i stedet for bare at bruge en dyne, er, at du er sikker på, at dit barn er varm over hele kroppen. I en foret termopose bliver det meget nemmere at holde på kropsvarmen, og derfor er du sikker på, at dit barn ikke kommer til at fryse, når det sover til middag. Og en kørepose kan bruges til mange forskellige anledninger. Hvis I skal køre på ferie eller skal ind i en kold bil, kan du også bruge din kørepose til autostol, så din baby kan holde varmen og samtidig være spændt sikkert fast i autostolen. Vi har et bredt udvalg af køreposer i lækre designs og gode materialer. Du kan også finde køreposerne i flere forskellige tykkelser, så du kan vælge den model, der passer bedst til dit barn, eller du har mulighed for at skifte mellem køreposer alt efter vejr. Så tag et kig på vores store udvalg af køreposer og sørg for, at dit barn kan holde varmen under middagsluren.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere