Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Babylegetøj & legetøj til små børn

Når dit barn lige kommer til verden, er der en masse færdigheder, der skal på plads. Her taler vi både sanser, motorik, balance, koordination og sociale færdigheder. Barnet bruger sin tid på at udforske verden og personerne omkring sig – men barnets færdigheder udvikles også på en sjov måde med noget spændende babylegetøj.

Babylegetøj er lavet præcist til at udvikle og aktivere barnet. Og hos TOYS”R”US finder du et KÆMPE udvalg af babylegetøj i de flotteste farver og designs. Bare gå på udkig i udvalget ovenfor!

Babylegetøj udvikler dit barn

Det bedste babylegetøj udvikler barnets sanser, koordination eller motorik. Vælg fx et babygym, som dit barn kan ligge og hygge sig på. Tæppet er blødt, så barnet ligger behageligt, og oven over barnet er der et stort udvalg af aktivitetslegetøj. De stærke farver, de forskellige strukturer og de sjove lyde udvikler og vækker sanserne, så barnet opdager en helt ny verden.

Du kan også købe en smart gåbil til dit mindste barn. En gåbil udvikler styrken i barnets ben, så det så småt kan lære at tage de første skridt og få helt styr på balancen. Før du får set dig om, tager barnet de første skridt helt uden hjælp fra gåbilen!

Hos TOYS”R”US finder du et kæmpe udvalg af legetøj til babyer og aktivitetslegetøj. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så overvej disse muligheder:

  • Et aktivitetstæppe, der vækker barnets sanser
  • En gåbil, der styrker barnets ben til at tage de første skridt
  • En uro, der fanger barnets opmærksomhed og vækker sanserne, inden barnet falder i søvn i sengen eller barnevognen
  • En bidering, som mindsker smerten, når tænderne er på vej

Babylegetøj hos TOYS”R”US

Hos TOYS”R”US finder du alt det populære babylegetøj! Når du kigger i vores udvalg, er du sikker på at finde det helt rigtige til dit barn. Se fx den prisvindende bidering fra SOPHIE LA GIRAFE eller babyalarmerne fra PHILIPS, der har en super kvalitet. Hos TOYS”R”US er både kvaliteten og prisen nemlig helt i orden!

Vi har babylegetøj fra de MEST POPULÆRE brands som PHILIPS, FISHER-PRICE, LAMAZE og BELLINO. Velkommen til det fantastiske varesortiment!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere