Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Barbie

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

BARBIE – den populære modedukke til børn i alle aldre

Mød BARBIE. Hun blev født i 1959 og har derfor nogle år på bagen – men hun er stadig en sand klassiker blandt børn i alle aldre!

Igennem tiden har BARBIE haft mange jobs og interesser, bl.a. fotomodel, lærerinde og læge. Hvilken leg vil du gerne lege med BARBIE? Du kan også købe noget nyt tøj til hende, så hun altid har en frisk garderobe at vælge fra. TOYS”R”US har samlet den SEJESTE verden af BARBIE-dukker og tilbehør lige her på siden – SE BARE HER! 

I 1950’erne så den amerikanske forretningskvinde Ruth Handler sin datter lege med papirdukker. Men hun opdagede noget mærkværdigt; datteren, Barbara, havde givet dukkerne voksne roller, hvilket var usædvanligt på legetøjsmarkedet i den tid. Derfor gik Ruth Handler i gang med at udvikle en ny dukke – og resultatet blev modedukken Barbie, opkaldt efter hendes datter.

Opfindelsen af BARBIE skabte stor glæde blandt børn og teenagere over hele verden. En verden af leg åbnede sig – og BARBIEs verden blomstrer stadig i dag!

BARBIE og hendes mange roller

Igennem årene er BARBIE strøget ind på listen som en ren klassiker – og du har måske også selv haft en BARBIE-dukke eller fem, da du var lille. Igennem årene er BARBIE-kollektion udvidet til også at indeholde hele hendes familie og den altid skønne Ken. Ken er BARBIEs største kærlighed og sammen tager de på eventyr i den skønne BARBIE-verden.

BARBIE har haft mange professioner og fritidsinteresser igennem årene. Faktisk har hun været alt fra lærerinde til læge til rytter. Hun elsker også altid at køre rundt i hendes BARBIE-bil, og når dagen er slut, slapper hun af i sit Malibu Dream House. I huset har BARBIE selvfølgelig et kæmpe klædeskab – hun skal nemlig altid se præsentabel ud! Her kan dit barn helt selv vælge hendes tøj.

BARBIE hos TOYS”R”US

De flotte og klassiske BARBIE-dukker åbner en verden af leg, og de holder i den grad stadig blandt de små. Derfor har TOYS”R”US fyldt webshoppen med alt det skønne tilbehør, der findes til dine BARBIE-dukker. Du kan helt selv vælge, hvilket job, BARBIE skal have og hvilket tøj, hun skal have på. Du bestemmer også, hvilken farve, BARBIEs hår skal have. Måske skal du vælge én, der har samme hårfarve som dig?

BARBIE startede bare med at være en modedukke, men i dag er hun at finde på både t-shirts, notesbøger og festartikler. Så skal du snart holde fødselsdag, kan du pynte op til den sjoveste BARBIE-fest! Du kan også se, hvad BARBIE nu finder på i de mange BARBIE DVD-film. 

Er du glad for BARBIE, så se bare vores KÆMPE udvalg ovenfor. Velkommen!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere