Barbie Pink Passport pilotsæt

Varenr. 000000000127441001

Details

Udsalgspris 249,00 kr

Add to cart options

Product Actions

Reserver til en butik nær dig
Det er stadig muligt at reservere et produkt til en butik nær dig. OBS: produkter kan kun reserveres til butikker, der endnu ikke er lukket ifb. med konkursen. Se hvilke butikker der stadig er åbne her.
Køb online byt i vores butikker
Køb online, hvis du fortryder dit køb kan du returnere din vare i en af vores mange butikker.

Om produktet

Barbie-dukken og Ken-dukken er klar til at lette som flyvende kolleger! Begge dukker er klædt i flyveuniformer og har tilbehør, dergør legen sjovere, såsom bagage, der kan åbnes og lukkes, og en bakke med en kande og et glas! Barbie-dukken kan sætte kurs mod alle steder i verden i sin pilot-heldragt med hvid skjorte, blå bukser, sort bælte og lyserødt slips. Looket fuldendes af sorte støvlerog en pilotkasket. Ken-dukken hjælper med at servere flere muligheder for historiefortælling i sin kabinepersonaleuniform med T-shirt, vest og matchende slips, blå bukser og sorte sko. Hver dukke har sit eget lyserøde pas, som inspirerer børns fantasi til at rejse jorden rundt. Børnene vil elske at udforske verden med disse to venner og kolleger – for med Barbie kan du blive lige det, du harlyst til! Indeholder Barbie-dukke og Ken-dukke med modetøj og tilbehør som bagage, bakke, kande, glas og 2 pas.

Anmeldelser

Produktdetaljer

Produktnummer
000000000127441001
Mærke
Barbie
Alder fra
03 years
Alder til
08 years
Højde
32.5 CM
Længde
6.0 CM
Bredde
21.5 CM
Vægt
Antal dele
Advarsel. Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele.

Leveringsbetingelser

Omkring 24 timer efter at du har afgivet din bestilling, vil den blive ekspederet, pakket og afsendt fra vores lager. Så tager distributøren over og leverer legetøjet til dig.

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Du har flere forskellige leveringsmuligheder, når du bestiller varer på www.toysrus.dk:

  • Til din hjemmeadresse
  • Til din kontor-/arbejdsadresse
  • En anden hjemme- eller kontor-/arbejdsadresse – f.eks. hvis du ønsker, at vi leverer direkte til en gavemodtager
  • Til en TOYS"R"US-butik

Vi leverer ikke til postboksadresser. Der tilbydes gratis fragt ved valg af Click & Collect, samt ved køb for mere end 599 kr. Gælder ikke BigNHeavy varer, som trampoliner og pools.