Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

.

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Bizzy Bubs i TOYS”R”US

De søde Bizzy Bubs sprudler af energi, og de har slet ikke tid til at sove til middag! Der er fuld fart på, når de leger, og de glæder sig til at vise dig, hvad de kan. De er nysgerrige og nyder at gå på opdagelse, og når det bliver sengetid, er der ikke noget bedre end at blive puttet i tremmesengen. De søde Bizzy Bubs griner som rigtige babyer og kan slet ikke vente med at møde dig!


Hvilken pige vælger du?

De skøre piger er fulde af overraskelser! De er tossede med at danse og fjolle, og de har alle deres egen strålende personlighed.


Titte-bøh! Hvor blev hun af? Swirlee er den mest legesyge af pigerne, og der er ikke noget hun ikke synes er sjovt. Hun nyder at tage på eventyr i babyliften, og hun er altid sprudlende af energi! En, to, tre – hvem kommer først? Snowbeam er aldrig bange for at gå på opdagelse i dit værelse, og hun elsker at løbe om kap med sine veninder, hvis hun altså ikke kommer sidst! Selvom Polly Petals ikke er nær så frembrusende som de andre, snakker hun med begejstring om alt, der har at gøre med naturen. Poppy er én stor humørbombe, og hver dag er en fest, når man altid er i godt humør! Særligt elsker hun at se Gracie optræde på scenen. Som en lille ballerina hopper hun elegant hen over gulvet til stor fornøjelse for de andre. Primmy er uden tvivl en vaskeægte prinsesse, og hendes flotte diadem skinner smukt i hendes lyserøde krøller.


Bizzy Bubs glæder sig til at lege med dig!

Skub den lille kontakt på ryggen helt til højre – så er de søde Bizzy Bubs klar til at lege med dig! De kan slet ikke holde op med at grine, når du kilder dem på maven, og trykker du på sikkerhedsnålen i bleen, reagerer de ved at kravle, gå eller hoppe. Med den matchende sutteflaske, kan du give pigerne mad ligesom rigtige babyer, og når det bliver sengetid, er der ikke noget bedre end at putte i tremmesengen med sutten.


Legen fortsætter hos TOYS”R”US

Bestil de nuttede Bizzy Bubs hos TOYS”R”US i dag, så sender vi din ordre inden for 24 timer – vi prismatcher både online og i butik. Smut forbi vores kundeservice hvis du stadig har spørgsmål om levering og returnering.


Vi bruger cookies Accepter Læs mere