Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Børneværelse & indretning

Dit barn har måske sit helt eget værelse. Der kan det føle sig tryg og slappe af efter en lang dag. Og på gulvet kan der leges lige til sengetid!

Børneværelset er noget helt specielt for dit barn. Og derfor er det også naturligt, at barnet gerne vil være med til at indrette det. Tag barnet med på råd, når I sammen kigger i TOYS”R”US’ KÆMPE sortiment til børneværelset! Der er nok at vælge – det er bare med at bestemme sig.

Gør børneværelset endnu hyggeligere med populære motiver

Hos TOYS”R”US er det super nemt at gøre børneværelset endnu hyggeligere og mere personligt.

På døren til værelset kan du skrive barnets navn med træbogstaver – så kan alle se, hvem der bor på værelset! På sengen kan barnet vælge et sæt sengetøj med dets yndlingsmotiv. Så kan barnet ligge blødt om natten og drømme søde drømme med MINNIE MOUSE, SPIDER-MAN eller karaktererne fra FROST! Sengesættet er hurtigt at skifte, hvis dit barn gerne vil sove med et andet design dagen efter. I sengen kan du også lægge et af de søde plysdyr fra TUMMY STUFFERS. De ligner helt almindelige bamser, men maven kan lynes op, så barnet kan gemme sine yndlingssager indeni!

Børneværelset bliver også endnu hyggeligere med et møbelsæt lavet præcist til børn. Så bliver børneværelset indrettet på barnets præmisser, for når barnet sidder på møblerne, kan fødderne stadig nå jorden. Du kan også lave et børnehjørne i stuen, hvor du kan sætte de fine børnemøbler.

De flotte møbler, puder og andet til børneværelset findes i et væld af de MEST POPULÆRE motiver, bl.a.:

  • FROST
  • CARS
  • DISNEY PRINCESS
  • Og mange andre!

Indret børneværelset med TOYS”R”US

Så er du klar til at indrette barnets børneværelse? Her hos TOYS”R”US har du de bedste muligheder for at indrette det SEJESTE børneværelse. I udvalget ovenfor finder du nemlig både sækkestole, puder, sengetøj, diskolys og MEGET MERE!

Velkommen til vores spændende og KÆMPE varesortiment til børneværelset!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere