Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Hama

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

HAMA Perler – alle kan være med!

I ToysRus store udvalg af HAMA perler kan du finde perler til både store og små. Brug perlerne til at skabe giraffer, prinsesser, havfruer, dinosaurusser, biler, rumskibe – vi kunne blive ved! Med alverdens flotte og farvestrålende motiver vil HAMA perlerne skabe glæde blandt både piger og drenge. Som sidegevinst styrkes børns finmotorik, koncentrationsevne, fantasi og kreativitet. HAMA perlerne er altså på alle måder sjovt og lærerigt legetøj.

Hama perler

Med HAMA perler er du garanteret mange timers sjov og leg med perlemotiver i fantastiske former og farver. Og alle kan være med! Perlerne findes nemlig i tre forskellige kategorier, så der er kreative udfordringer for de mindste så vel som for de største. Læs med nedenfor, og bliv klogere på de tre kategorier.

HAMA MAXI Perler for de mindste 

Der findes perler til børn i alle aldre. Allerede fra 3-års alderen kan børn have det sjovt med HAMA Maxi perlerne. Leg med HAMA perlerne styrker både barnets finmotorik og øger forståelsen for former og farver. Perlerne fås i mange nuancer og i forskellige varianter. Med HAMA Maxi stick - flotte, halvrunde perler med stift som anbringes i en plade med huller i - kan barnet lave sjove motiver, mønstre og farvekombinationer igen og igen. HAMA Maxi perlerne, som kan lægges på perleplader i sjove former, og som endda kan stryges og bevares, er også et hit blandt de yngste perleelskere. Perlerne findes i alverdens farvekombinationer og er nemme og sikre at anvende.

HAMA MIDI Perler – perleplader for enhver 

HAMA Midi perler anbefales til børn i alderen 5 til 12 år, men kan anvendes af alle, der har mod på at udfordre finmotorikken. HAMA Midi perler er de mest populære HAMA perler, og i denne kategori findes perler i 54 forskellige farver og perleplader i alle afskygninger. Kast dig for eksempel over en smuk HAMA Midi havfrue, en vild pirat, eller forær en HAMA Midi gaveæske til en, du holder af. Perler og plader kan også købes hver for sig og findes i mange varianter. Perlerne kan anvendes på flere måder og kan desuden stryges (en nem teknik, de fleste nok har prøvet kræfter med). Her på siden kan du også finde strygepapir. Desuden kan perlerne også presses og sys sammen til færdige motiver.

HAMA MINI Perler – personlige og detaljerede perleplader 

HAMA Mini perler er de mindste af slagsen i HAMA-familien. Perlerne anbefales til børn i 10-års alderen og op, da de kræver en veludviklet finmotorik at anvende. Med HAMA Mini perler er det muligt at lave nogle yderst detaljerede og unikke motiver i op til 49 forskellige farver. Kast dig for eksempel over HAMA Mini smykkesættet og skab dine egne, personlige smykker. I ToysRus’ HAMA sortiment finder du oven i købet et HAMA inspirationshæfte, som kan hjælpe dig med at fremtrylle de smukke, sjove og underholdende motiver.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere