Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Byggeklodser & byggesæt

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

En klods er ikke bare en klods. Når den bliver sat sammen med andre, danner der sig en helt ny verden. En verden, som er super sjov at lege i for børn i alle aldre.

Børn elsker at bygge. Derfor har vi selvfølgelig samlet alt det SEJESTE og flotteste legetøj i kategorien ”konstruktion” – og det hele finder du her på siden. Hvis du køber det i dag, modtager du det snart med posten. Ungerne bliver med garanti ellevilde!

Konstruktion – byg og leg med de populære LEGO-klodser

Når dit barn sidder med et konstruktionssæt åbner der sig en verden af sjov fantasi. Barnet udvikler både sin fantasi og koncentration, når de flotte værker skal bygges. Et konstruktionssæt åbner en verden af læring og leg – for når byggeriet er færdigt, er det tid til at lege!

Selvom der ofte følger en manual med barnets konstruktionssæt, så behøves det ikke følge den. Det er barnet, der bestemmer, hvor fantasien skal føre legen hen!

Hos TOYS”R”US finder du et kæmpe udvalg af legetøj inden for kategorien ”konstruktion”. Du vil især opdage, at vi har fyldt webshoppen med alle de VILDESTE LEGO-pakker. LEGO er verdens fjerdestørste producent af legetøj, og det sjove legetøj er elsket af børn over hele verden. Med god grund! LEGO sætter nemlig fantasien i fuld gang – og så er der både leg og læring i sigte.

Vi har alle de MEST POPULÆRE LEGO-sæt lige her i webshoppen – bl.a. LEGO CITY, LEGO CREATOR, LEGO FRIENDS og LEGO STAR WARS. Så er det bare i gang med at bygge!

Konstruktion hos TOYS”R”US

Hvilket konstruktionslegetøj ønsker dig barn sig? Barnet kan helt selv bygge alle konstruktionerne, eller I kan sammen bygge, så englene synger. Se, hvor I kan! Fra LEGO finder du også de SJOVESTE spil og de mest spændende DVD-film.

Her på siden finder du også værktøj til de små. Se bare udvalget fra BOSCH – her kan du bl.a. vælge en sej skruemaskine eller smarte arbejdshandsker. Nu kan barnet hjælpe mor eller far med at arbejde i værkstedet eller skrue et billede op på væggen!

Bare gå på udkig i vores KÆMPE udvalg inden for KONSTRUKTION!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere