Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Cars Movie 3

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Legendariske Lynet McQueen er tilbage!

Racet fortsætter i den nye CARS 3 film og her på sitet. Gear op med det nyeste Cars 3 legetøj og lad racerløbet begynde!

CARS 3 hos TOYS”R”US

Har du og dit barn endnu ikke tjekket vores udvalg af CARS 3 legetøj ud, så er det bare om at komme i gang! Her på siden finder du nemlig alt muligt sjovt og sejt legetøj med referencer til filmen og ikke mindst den populære karakter Lynet McQueen, som tager førersædet gang på gang. De søde figurer fra filmen bliver aldrig kedelige og de vil uden tvivl bidrage til nyt liv og ikke mindst mange timers sjov leg på børneværelset. Disney Pixars store succes appellerer både til piger og drenge – drengene er vilde med de forskellige biler, de seje lyde og alle de ting, de kan, imens pigerne elsker personlighederne og relationerne derimellem. Så hvad end du har en søn, en datter eller måske begge dele, så kan alle have glæde af alt det fine legetøj du finder fra CARS 3. 

Med LEGO juniors farttræningssæt, kan dit barn bygge en cool racerbane i ørkentema. Lad Lynet McQueen sætte Sheriffen på plads, når han kører igennem vejspærringer og overskrider alle hastighedsbegrænsninger. Al CARS legetøj er heldigvis lavet af materialer der gør, at de tåler en lidt hård omgang leg samtidig med, at der er taget højde for, at det ofte er mindre børn, der leger med CARS, og legetøjet er derfor så vidt muligt lavet uden skarpe kanter, som børnene kan slå sig på. Hvis du har børn skolealderen, vil en smart rygsæk måske være et hit! Denne rygsæk er ikke bare en almindelig en af slagsen – den har nemlig blinkende lysdioder ved McQueens forlygter, og så har den selvfølgelig plads til både bøger, penalhus og madpakke. Gå på udkig i vores eftertragtede udvalg af CARS 3 legetøj – køb det her på siden eller kig forbi en af vores butikker, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig.  

 
Vi bruger cookies Accepter Læs mere