Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Glæd dit barn med julegaver fra TOYS”R”US

Julen er en fast tradition, der hvert år i december bliver fejret over hele verden. Selvom det er forbundet med kristendommen, så bliver den alligevel fejret af mange forskellige kulturer, da det også er kærlighedens fest. December måned bliver brugt på julebag og –hygge med vores allernærmeste, og vi forkæler især børnene med adventsgaver, kalendergaver, chokolade julekalendere og meget andet. I de fleste byer bliver der gjort meget ud af at pynte op i gaderne, hvilket bidrager til en ægte julestemning, og som gør de kolde og mørke dage lidt mere udholdelige.

Selvom vi i mange lande verden over er enige om, at julen er noget, der skal fejres, så er der umiddelbart mange forskellige måder at gøre det på. I nogle lande bliver der spist nogle helt særlige retter mad, nogle steder blive der danset om juletræet, imens der andre steder først bliver åbnet gaver morgenen efter selve juleaften. Heldigvis er der intet der forhindrer os i at skabe vores egne traditioner omkring julen, og det er derfor også meget individuelt fra familie til familie, hvordan selve juleaften forløber. Uanset hvad, så er julen en anledning til, at millioner af mennesker pynter op, fester, bager og hygger med alle sine kære – og i samme forbindelse må julehandlen naturligvis ikke overses. Julen er nemlig også den tid på året, hvor vi forkæler alle dem vi holder af med flotte gaver i massevis. Ikke mindst børnene bliver som regel overøst med gaver af både forældre og bedsteforældre.

Gå på julegavejagt

De fleste børn glæder sig som regel helt vildt til juleaften, og det er der ikke noget at sige til. Vi forbereder dem nemlig hele december måned med kalendergaver, julekalender i fjernsynet og lægger dermed op til den helt store finale – nemlig juleaften. Rigtig mange børn har allerede flere måneder forinden lavet en lang liste med julegaveønsker, som gør det nemt for de fleste forældre at glæde børnene med det, de ønsker sig allermest. Men hvis du gerne vil sikre dig, at dit barn får julelys i øjnene, når han eller hun pakker gaver op juleaften, så kan det være en fordel at være ude i god tid. Køber du børnenes julegaver allerede i oktober eller november, så er der for det første større chance for, at du får fat i lige præcis de ting, du går efter, og samtidig giver det dig masser af tid til at slappe af og julehygge i december uden stress og jag. Hvis du er heldig, er der endda chance for, at du kan finde en masse gaver til gode tilbud her hos TOYS”R”US. Vi har ting til både piger og drenge i alle aldersgrupper, og her hos os vil vi gøre alt for at hjælpe dig med at finde de perfekte julegaver til dine børn. Det er naturligvis ikke en selvfølge, at der i alle familier er budget til de helt store og flotte julegaver, og derfor kan du heldigvis hos TOYS”R”US finde gaver, der hører under forskellige prisklasser og som derfor også passer til enhver pengepung.

Find gaven til det aktive, kreative eller tænkende barn

Når der skal shoppes julegaver til ungerne, så gælder det om at ramme plet. Og gør du det, så kan du til gengæld regne med et barn, der er helt oppe at flyve af begejstring det næste lange stykke tid – og hvad er bedre end at have et barn, der er glad og tilfreds, og som kan få timevis til at gå med sit nye legetøj? Hos TOYS”R”US er der næsten garanti for, at du kan finde noget, der vil være et hit. Ikke nok med at vi har hundredvis af spændende, sjovt og sødt legetøj, så har vi det også fra alle de mest populære mærker. Er du derfor på jagt efter legetøj fra LEGO, Brio, Barbie, Playmobil eller fx Nerf, så er du kommet til det helt rette sted. De forskellige brands tilbyder legetøj til både piger og drenge, og hvis ikke dit barn i forvejen har kendskab til de ovennævnte mærker, så kan det kun gå for langsomt med at få dem præsenteret.

Er dit barn glad for at være aktiv, så er der et hav af ting du kan købe, som blot vil opfordre dit barn til yderligere fysisk aktivitet. Tag fx et kig på vores udvalg af løbehjul, rulleskøjter og andet. Med et par smarte inlinere på fødderne, kan dit barn med garanti få mange timers sjov til at gå samtidig med, at han eller hun er aktiv ude i den friske luft. Har nogle af vennerne også været heldige at få et par rulleskøjter i julegave, så er der ingen grænser for, hvor mange tips og tricks de kan lære hinanden på fire hjul. Men til det aktive barn har vi også rigtig mange andre ting. Udendørsleg er altid et hit, og hertil kan du finde både havespil, pistoler med skumkugler og skateboards. Føler du til gengæld det vil være et bedre match med noget kreativt legetøj til dit barn, så frygt ej! Her finder du formbart sand, modellervoks, tegne- og malergrej, og hvis ikke det er nok, så kan du også lade dig friste af sjovt og spændende udstyr til rollespil og rolleleg. Kan du ikke helt placere dit barn i et af ovennævnte forslag, fordi han eller hun er mere stille og tilbageholdende, men til gengæld meget tænkende, så kan det være, det er mere passende med nogle forskellige brætspil. Med fx strategiske brætspil bliver barnet udfordret, og det er godt for udviklingen. Til det rolige barn kan det også være en fordel med byggeklodser eller byggesæt, som booster dit barns kreative tænkning, og som samtidig giver dit barn lov til at fordybe sig i fred og ro.

Gaver, der gør en forskel

Hos TOYS”R”US behøver du ikke anstrenge dig for at finde gode julegaver til børn. Vi har ting og sager helt ned fra spædbarnsalderen og op til 8+ år. Til de helt små er det oplagt med blødt legetøj, som de ikke kan slå sig på og gerne i mange forskellige farver. Derudover er legetøj, der kan sige lyde et hit, da det stimulerer deres hjerner og dermed øger udviklingen. Til de lidt større, men stadig små børn, er det godt med noget legetøj, der kan udfordre dem motorisk og sensorisk. Dog skal man stadig være varsom med at give dem legetøj med for mange små dele, som de kan få galt i halsen eller på anden måde slå sig på. Når børnene nærmer sig skolealderen, så begynder selvstændigheden for alvor at indfinde sig. De vil pludselig bestemme alting selv, og det betyder også, at de bliver meget bevidste om, hvilket legetøj de rent faktisk synes er sjovt at lege med. Køb derfor gaver efter, hvad dit barn har behov for i den givne alder, og du kan på den måde være sikker på, at legetøjet også giver mening i forhold til barnets udvikling. Her på siden finder du alt det, du leder efter til dit barn. Gå blot op i toppen og søg under fx kategorier eller mærker, så kan du klikke dig nærmere ind på det, du er på udkig efter, og måske får du også inspiration til at gå en helt anden vej.

Køb hos TOYS”R”US

Julen er hjerternes fest og en sand fornøjelse ikke mindst for de små størrelser. Hos TOYS”R”US håber vi at kunne bidrage til en vellykket juleaften med glade børn og tilfredse forældre. Med alle de mange forventninger børn har til juleaften, så gælder det om ikke at skuffe dem. Bliv derfor klar til den store dag med julegaver her fra siden, og har du brug for at se tingene foran dig, inden du beslutter dig, så kan du besøge en af vores mange fysiske butikker. Uanset hvordan du vælger at shoppe, så hjælper vi dig igennem med et smil. Køb julegaverne i god tid og slip for at blive en del af julegaveræset. Hos os er det nemt og overskueligt at handle, og vi leverer lynhurtigt.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere