Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

.

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

 

Find dit barns julekalender hos TOYS”R”US


Nu nærmer tiden sig, hvor julen står for døren med alt, hvad det bringer af hygge og skønne traditioner, som de fleste hvert år med spænding ser frem til. Julen er hyggens og glædens tid - og især for børnene, som hver morgen tæller ned til den store dag, hvor det endelig er blevet tid til at pakke julegaverne op. En af de ting, som særligt hører julen til for ungerne, er julekalenderen, som de hver morgen med spænding kan stå op til for at åbne den næste låge og se, hvad der gemmer sig. Her på siden har vi et stort udvalg af mange forskellige julekalendere, så du kan vælge den julekalender med spændende gaver til hver dag i december op til jul, hvor dine børn vil glæde sig til at stå op for at åbne den næste låge. Vi har et bredt udvalg af julekalendere, som passer både til piger og drenge, så du kan finde netop den julekalender, dine børn vil blive mest glade for. Så tag et kig her på siden og vælg den helt rette julekalender, så dine børn får en skøn december måned med dejlige overraskelser hver dag.

Gør december særlig med julekalendergaver

Julen er en helt særlig tid på året. Selvom det er blevet vinter, og det er koldt at komme på arbejde og i skole, og de lyse timer er de korteste på hele året, så er der alligevel en særlig stemning, som man ikke kan undgå at blive smittet af. Måske er det forventningens glæde, når december langsomt lakker mod enden, eller måske det er alle de glitrende julelys, som lyser en ellers mørk tid op. Uanset hvad det er, der gør december til noget helt særligt, så er december en måned, som de fleste ser frem til. Og hvis der er nogen, som især ser frem til årets sidste måned, så er det de mange børn, der spændt venter på, at kalenderen siger den første december.

 

En af de ting, som helt sikkert er med til at gøre december måned til noget særligt for alle de små poder, er julekalenderen. Der er ikke noget bedre end at kunne gå i seng om aftenen og håbe på, at søvnen hurtigt kommer, så det kan blive morgen og endnu en låge i årets julekalender kan åbnes. Og med den rigtige julekalender vil det blive en fornøjelse for dine børn at åbne dagens låge for at se, hvad der gemmer sig bag. Og med den rigtige julekalender med sjove julekalendergaver gemt bag hver eneste låge, så går tiden lidt hurtigere, mens der bliver talt ned til, at den sidste låge kan åbnes, og det endelig er jul.

 

For at dine børn kan vågne op til en spændende julekalendergave gemt bag en af de 24 låger, har vi udvalgt et sortiment af gode julekalendere, som helt sikkert vil være med til at give dine børn mange sjove timer i løbet af december måned. Vi har et udvalg af julekalendere, som passer til børn i alle aldre, så du kan vælge den, som vil passe bedst til dit barn - uanset om det er julekalenderen til den lille dreng i børnehaven eller den ældre pige, der har gået et par år i skole. Så kig på vores udvalg og vælg den helt rigtige til dit barn, som fortjener en skøn julekalender, som kan give gode legetimer i december.

Julekalendere fra populære mærker

I stedet for at købe en traditionel julekalender, kan du med en julekalender, som i stedet indeholder legetøj, forlænge de gode oplevelser for dit barn. Med en julekalender, som består af legetøj, får du nemlig produkter, som dine børn vil elske at bruge december måned på at lege med, så de kan få ventetiden til at gå. Vi har et udvalg af julekalendere fra de bedste mærker, så du er sikker på, at der hver dag gemmer sig et spændende stykke legetøj bag lågen. Vi har mange forskellige julekalendere med forskelligt legetøj, så du kan vælge den eller de julekalendere, som passer bedst til dine børn. Du kan for eksempel finde julekalendere fra populære legetøjsmærker som LEGO  og Playmobil, som med hver deres forskellige julekalendergaver gemt bag de 24 låger vil gøre dine børns december til noget helt særligt og sjovt.

Med en af de flere forskellige LEGO julekalendere kan dine børn for eksempel få lov til hver dag at samle forskellige figurer, fartøjer og mange andre forskellige ting, som hver dag vil gøre legen lidt sjovere, og som når alle 24 låger er åbnet vil være med til at skabe et helt udvalg af mange forskellige samlede ting, som tilsammen giver mulighed for at skabe et helt univers af for eksempel Starwars eller Friends. På den måde kan der hver dag føjes endnu et element til legen, når den næste låge bliver åbnet.

 

Med de forskellige julekalendere fra Playmobil, kan dine børn tage figurerne med på forskellige eventyr. Måske det er en tur på skøjtebanen eller på skibet ud for at finde den gemte sørøverskat. Uanset hvilken kalender du vælger, kan du være sikker på, at der bag lågerne gemmer sig mange timers sjov for dine børn.

Få styr på julegaverne

Ud over at det er vigtigt, at der er styr på julekalenderen, som forsøder december måned for poderne, så er det også godt at være ude i god tid, når det gælder julegaver og ønskelister, så børnene finder de ting, de har ønsket sig allermest, når de pakker de længe ventede gaver op foran juletræet. Vi har altid et kæmpe udvalg af det mest populære legetøj til både drenge og piger, så du kan finde den gave, som vil være helt perfekt for dine børn. Hos os kan du nemt sætte kryds ud for de fleste ting på dine børns ønskelister, og så bliver det lidt nemmere at komme gennem juleindkøbene, når du kan finde det hele det samme sted, uanset om det er gaven fra mor og far eller gaven fra bedsteforældre eller søster. Vi har et udvalg af populære mærker, som laver tidens bedste legetøj. Du kan blandt andet finde julegaverne til børnene fra mærker som Barbie, Nerf eller Heelys. For det er bare lidt sjovere at pakke de hårde pakker op i forhold til de bløde.   

 

Når du har fundet de gaver, som dine børn bare ikke kan vente med at pakke op, så er du klar til selv at gå en rolig og hyggelig december i møde med de fleste af julegaveindkøbene overstået i god tid. Og hvis du er en af dem, som altid er ude i sidste øjeblik, så har vi hurtig levering, hvis du bestiller her på siden, så du ikke behøver at skulle vente alt for længe på at få julegaverne til børnene hjem.

 

Sørg for den gode stemning med den rette julekalender

December måned er skøn med al dens hygge, men for de voksne kan det også være en travl måned. Der skal pyntes op med julepynt i hele huset, der skal bages og laves julemad i lange baner. Derfor kan det også være rart at have noget, som kan holde børnene beskæftigede, når det hele bliver lidt for stresset, og tjeklisten er lidt for lang. Med en af julekalenderne fra vores store og nøje udvalgte sortiment kan du være sikker på, at dine børn vil være godt beskæftigede hele december med at lege med de mange sjove figurer og andre ting og sager, som de hver dag kan glæde sig til at pakke op.

 

Vi kan garantere, at dine børn helt sikkert vil have mere sjov med en af vores nøje udvalgte julekalendere med sjove julekalendergaver hver dag, end de vil have med en almindelig chokoladejulekalender, hvor dagens glæde hurtigt er slut, når stykket er spist. Samtidig kan dine børn også have glæde af indholdet af julekalenderen, når julen er slut, og det igen er tid til at slippe magien og vende tilbage til den mere grå hverdag, som januar byder på. Så start magien i december måned med at finde den model, som dine børn kommer til at elske at skulle åbne op hver morgen, inden det er tid til at begive sig ud i kulden for at komme i skole eller børnehave.

 

Med den rette julekalender kan du være med til at sætte prikken over i’et på en juletid, som altid vil være noget helt særligt for de fleste børn. Og selvom ønsket om hvid jul måske ikke bliver opfyldt i år, så kan du alligevel være sikker på, at dine børn får opfyldt et par af de andre ønsker, som står højt på den liste, der skal sendes afsted til julemanden, så han kan komme forbi i sin kane med rensdyrene spændt for og aflevere gaverne ned gennem skorstenen. Med julegaver og en julekalender fra TOYS”R”US, er du sikker på, at dine børn ikke kommer til at blive skuffede, når julemanden har været forbi dette år.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere