Se alle tilbud

 

 

 

Se alle tilbud

 

 

 

Se alle tilbud

Black Friday

Black Friday legetøj hos TOYS”R”US

Black Friday er en sand festdag for folk, der elsker at shoppe! Måske har du hørt om begrebet før, og måske er du endda en af dem, der også allerede tidligere har været i fuld gang med at udnytte de mange gode tilbud på dagen. Det kan også være, at Black Friday er et helt nyt begreb for dig, og hvis det er tilfældet, så vil vi hos TOYS”R”US gerne introducere dig for det efterhånden verdensomspændende, populære koncept.

Black Friday er en amerikansk tradition, som altid falder i november – fredagen efter Thanksgiving. Dagen betragtes derfor også lidt som begyndelsen på den store julehandel. Siden 2005 har dagen været den absolut travleste shoppedag i USA grundet de mange kæmpestore tilbud, og hvert år rapporteres der også om usandsynligt lange køer både i butikker, på gader og stræder, hvor mange nærmest stiller sig klar allerede i løbet af natten inden for at være sikker på at få adgang til tilbuddene. De seneste par år har man endda hørt om stormagasiner i USA, hvor folk ender i slåskampe, og hvor det nærmest er ragnarok, fordi folk er desperate efter at spare penge. I andre lande har man typisk et lidt mere afslappet forhold til Black Friday.

Godt nok kan vi også opleve mere eller mindre kaostilstande, når alle vil have de gode tilbud, men det er heldigvis sjældent i lige så voldsom grad som ”over there”. I mange andre lande er fænomenet også en nyere tradition, der først rigtigt tog sine indledende skridt omkring 2013. Mange steder har dagen for længst resulteret i rekord-omsætning – så det vil absolut være forkert at sige, at Black Friday ikke også har vundet indpas uden for USA. Lige som mange andre amerikanske traditioner som Halloween og Valentinsdag, så er mange andre også pjattede med shoppe-dagen over dem alle.

Alle er med på Black Friday

Det er tilsyneladende det amerikanske politi, der har døbt dagen Black Friday, eftersom dagen som regel er årsag til kaos på vejene og overfyldte fortove, hvor folk må kæmpe en kamp for at komme frem og tilbage, og hvor politiet derfor ind imellem er nødt til at gribe ind.

I begyndelsen havde fænomenet en negativ klang omkring sig, men i løbet af de seneste år er man begyndt at forbinde ”black” med den store profit, alle butikkerne opnår på dagen. Hvorimod ”red” er det modsatte – nemlig tab. Black Friday er en oplagt mulighed for butikkerne til at få skudt gang i julehandlen. Idet de fleste både fysiske og online butikker deltager på dagen, konkurrerer de også indbyrdes om at have de bedste tilbud til deres kunder. Og det gode er, at det er stort set alle slags butikker, der holder Black Friday. Lige fra tøj- og skobutikker, til fødevare- og elektronikbutikker. Det burde derfor ikke være et problem at finde manden eller konens julegave samt børnenes adventsgaver.

Black Friday hos TOYS”R”US

Hos TOYS”R”US deltager vi naturligvis i den nye shoppetradition, og derfor kan du her på siden finde et væld af gode tilbud og rabatter, når vi holder Black Friday. Er du typen, der godt kan lide at være tidligt ude med julegaverne, så er det altså også her en oplagt mulighed for at få nogle af dem overstået, og så endda samtidig spare nogle penge. Hos os finder du alt i legetøj og udstyr til børnene. Lige fra LEGO klodser, bamser, brætspil og trælegetøj til spillekonsoller, cykler og trampoliner. TOYS”R”US har alt, hvad et børnehjerte begærer, og du kan være heldig at finde rigtig meget af det til nedsatte priser på Black Friday. Her skruer vi nemlig op for salget ved at skrue ned for priserne. Hvis du er i tvivl om, hvad du egentlig søger, så bør du tage et kig rundt på siden. Øverst finder du både kategorier og mærker, så du kan spore dig nærmere ind på det produkt, du bare må købe til de små. Derudover har vi altid en tilbudsside, som bugner med sjovt og spændende legetøj til dit barn – uanset køn og alder. Det giver derfor sig selv, at denne side bliver spækket med helt utrolige tilbud, når det er Black Friday.

En af de ting, der altid er i høj kurs, når vi hos TOYS”R”US holder Black Friday, er byggeklodser og byggesæt. Her får du legetøjet, der aldrig går af mode, og du kan sikkert stadig huske, hvordan du selv legede med det som barn. Uanset hvad så bør du ikke lade dit barn gå glip af den fantastiske mulighed det er at få adgang til billige byggeklodser. De forskellige byggesæt åbner op for et fantastisk univers og tilbyder en masse forskellige verdener af sjov. LEGO, BRIO og Playmobil er blot et lille udvalg af de forskellige ting, du kan finde, og lige meget, hvad dit barn ellers interesserer sig for, så kan du helt sikkert finde noget, der vil blive et hit til ham eller hende.

Gode tips når du handler på Black Friday:

  • Beslut på forhånd, hvilke produkter du går efter. Der er som regel ikke tid til at gå og kigge, da de gode tilbud forsvinder, inden du ser dig om.
  • Handl hurtigt. De fleste butikker har begrænset lager af nedsatte varer.

Find gaven til både det aktive og det kreative barn

Har du besluttet dig for at finde børnenes julegaver til dette års Black Friday, så er der altså god chance for, at du kan gøre et godt kup. Til det aktive barn har vi hos TOYS”R”US et væld af udendørs legetøj. På denne måde kan dit barn folde sig ud og slå sig løs helt uden at risikere, at tingene indenfor bliver ødelagt. Havespil, cykler og diverse andet sportsudstyr finder du her hos os. For nogle år tilbage blev det meget populært at købe trampoliner til haven – og det er det faktisk stadig. En trampolin er en fantastisk god måde for dit barn at bevæge sig på. Det styrker motorikken, og så er det rigtig sjovt samtidig med, at dit barn får bevæget sig – eventuelt i hyggeligt samvær med vennerne. Se vores udvalg af trampoliner her. De fås i mange forskellige modeller og størrelser. Find den, der vil være mest ideel hjemme hos jer.

Har du et kreativt barn, der elsker at klæde sig ud, så er det godt, at fastelavn er lige rundt om hjørnet. Find derfor børnenes kostumer allerede nu og spar en masse penge til Black Friday. Selvfølgelig behøver det ikke kun være i anledningen af fastelavn, at du shopper sjov udklædning til dit barn. Hvis dit barn besidder en kreativ side, godt kan lide at skeje ud og måske endda har en lille skuespiller gemt i maven, så giv for alt i verden dit barn lov til at udtrykke sig og køb nogle fine kostumer, som han eller hun kan have det sjovt med hele året rundt.

Skal der til gengæld være fart over feltet derhjemme, så kan det være, du skal gå efter nogle seje skumblasters til dit barn. Fra NERF finder du rigtig mange smarte skumblastere i både store og små modeller og med mange forskellige features. Så kan børnene bare skyde løs på hinanden, for de bløde skumpile kan nemlig ikke gøre nogen fortræd.

Bliv klar til Black Friday

Har du besluttet dig for at reagere på de gode tilbud på Black Friday, men kan du ikke helt overskue ræset, så er der altså mange fordele ved at handle online. Her kan du sidde i ro og mag og udvælge dig dine varer, og du skal hverken stå i kø det ene eller det andet sted.

De næste tre års Black Fridays finder sted:

2018 – fredag d. 23. november 2018
2019 – fredag d. 29. november 2019

Gør klar til kamp i butikkerne, eller find din allerhurtigste computer frem, som lynhurtigt kan ekspedere dig igennem dit køb og sikre, at du får fingrene i lige præcis de tilbud, du har gået og udset dig. Hos TOYS”R”US glæder vi os til at byde dig velkommen i vores mekka af gode tilbud og rabatter. Få julegaverne, adventsgaverne og kalendergaverne overstået i god tid, så du kan nyde december måned uden at tænke på alle de mange gaver, der skal købes.