• 1920x700_halloween_candr_DK
Se flere kostumer

HALLOWEEN

Hos TOYS”R”US er vi vilde med halloween, og derfor gør vi, hvad vi kan for at gøre det til en fest for dit barn. Halloween er en relativt ny tradition herhjemme, selvom den i udlandet har eksisteret i årtier. I USA bliver der altid gjort et stort nummer ud af det, og det synes vi også, der er god grund til at gøre i Danmark. Børn elsker desuden at klæde sig ud, så hvorfor ikke bare udnytte enhver grund til at gøre det? Til halloween er det uhyggen, der hyldes, og derfor klæder både børn og voksne sig ud som vampyrer, hekse og zombier i jagten på at blive så skræmmende som overhovedet muligt. Derfor finder du et hav af seje kostumer hos TOYS”R”US, så du kan klæde dit barn på til halloween-festen i skolen eller institutionen. Overvejer du selv at holde en temafest, så kan du selvfølgelig også købe alverdens pynt og dekorationer til at skabe den helt perfekte stemning.

Slik eller ballade?

En af de ting, der hører sig til halloween, er at rasle. Derfor ser man ofte udklædte børn gå fra dør til dør og kræve slik. Og bliver der ikke delt slik ud, så bliver der ballade. Dog er det vigtigt, at børnene er klædt flot ud, og gerne i skrækjagende kostumer, så dem der åbner døren, ikke tør andet end at finde en masse slik frem. Men før det kan blive rigtig halloween så husk, at I også skal udhule et græskar og skære et drabeligt ansigt i det, hvorefter det skal sættes foran hoveddøren, og gerne med lys i det. Det skulle eftersigende holde alle onde ånder væk – og hvem gider have besøg af dem? Til halloween er der flere ting, du med fordel kan forberede, som vil skabe stor glæde og begejstring for dit barn. Vi har et stort udvalg af kostumer, der passer børn fra 2 år og opefter, og som vil klæde både din pige og din dreng. Kan dit barn lide at klæde sig ud i mange andre sammenhænge end til halloween så se også, hvad vi har af andet udklædning og tilbehør. Her er der rig mulighed for at lege superhelt, pirat eller noget helt tredje hver dag, og det er noget, de fleste børn elsker. Bestil hjem fra TOYS”R”US i dag – vi sidder altid klar til at tage imod din ordre.

Halloween: Skab hygge i uhyggen

Halloween er den engelske udgave af allehelgensaften og bliver altid markeret den 31. oktober. Det er en festdag, hvor der med et glimt i øjet bliver lagt vægt på gys og gru med hekse, spøgelser, spindelvæv, edderkopper og masser af slik. Nu kan I skabe hygge ud af uhyggen derhjemme, hvis du sammen med dine klæder dig i de skræmmende og uhyggelige kostumer, du finder her på siden. Skal dine børn være gotiske prinsesser? Vampyrer som Dracula eller ligesom i teengagesuccesen Twillight? Eller hvad med selve døden som hans danske inkarnation Maden med leen? Du finder alle disse kostumer – og mange flere – hos TOYS”R”US. Så bliver Halloween lidt mere uhyggeligt.