Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Børnecykler

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Det kan være lidt svært at cykle, første gang man prøver sig ad. Men med lidt øvelse skal barnet nok snart få det lært. Og så er det super sjovt at suse ned af bakkerne på cykel med vennerne eller cykle til købmanden efter mælk.

Sådan vælger du den helt rigtige cykel til dit barn

Hos TOYS”R”US finder du et KÆMPE udvalg af cykler. Hvilken er den helt rigtige til dit barn?

Er dit barn klar til at prøve kræfter med sin første cykel? Så kan en løbecykel være et rigtig fint valg. Løbecykler er lavet specielt til børn på 2-5 år, der ikke endnu har lært at cykle. På en løbecykel lærer de at holde balancen og koordinere deres bevægelser i forhold til cyklen. Når barnet mestrer en tur på løbecykel, er det første skridt taget til at kunne cykle rigtigt. Balancen fra løbecyklen kan barnet nemlig bruge, når den første tur på en rigtig cykel skal tages. Så kan det også være, at barnet kan undgå at bruge støttehjul i den første tid.

Her får du et par råd med på vejen, så du er nærmere valget af den helt perfekte cykel til jeres barn:

  • Vælg den rigtige størrelse på cyklen. Barnet får kun en god oplevelse på cykel, hvis den passer i højden til dit barn. Er cyklen for stor, er den svær at styre, og det kan skabe frygt hos barnet, så det ikke bliver glad for at cykle. Er cyklen for lille, bliver turen ubehagelig for barnet. Du kan også risikere, at barnet vælter, hvis cyklen er for lille. Så find den rigtige størrelse til barnet – og er du i tvivl, kan du prøve cyklerne i én af TOYS”R”US’ mange varehuse
  • I tråd med ovenstående er det vigtigt at udskifte cyklen, når den er for lille. Så sikrer du, at barnet får en god cykeltur uden ubehag. Når I skal vælge en størrere cykel, så spring aldrig en størrelse over – gå direkte videre til næste cykelstørrelse, selvom det kan blive en dyrere omgang i længden. Det skaber størst komfort for dit barn
  • Hvis dit barn er usikker på balancen, så sæt et par støttehjul på cyklen. Det giver en god start!

Cykling er en fantastisk aktivitet, som dit barn kan lave helt alene eller sammen med resten af familien. Kør ud i det blå på en søndag og hold en hyggelig picnic i jeres favoritpark. Bare hop på cyklen og kom afsted. Børn skal gerne røre sig mindst 60 minutter om dagen, og her er en tur på cykel også en fantastisk mulighed.

Og husk så det allervigtigste: en god cykelhjelm, der passer til barnets hoved. Så er barnet beskyttet, hvis uheldet kommer.

Cykler til børn hos TOYS”R”US

Børn vokser hele tiden, og derfor skal cyklen ikke være den dyreste. Se derfor vores GIGANTISKE udvalg af cykler til en overkommelig pris her i webshoppen – så venter der sjove cykeleventyr forude! TOYS”R”US har samlet de flotteste cykler i designs, både drenge og piger vil elske. En cykel er en perfekt gaveidé til børn i alle aldre, og den vil med sikkerhed også skabe glæde i jeres lille hjem.

Hav det sjovt på de lange cykleture!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere