Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Elektriske biler

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Elektriske biler

Det er ikke kun de bilglade fædre eller mødre, der får julelys i øjnene ved synet af en flot og hurtig sportsvogn. Eventyrlyst og fartglæden kommer allerede i en tidlig alder, så husets mindste bliver garanteret nøjagtig lige så ekstatiske og begejstrede, når et sejt køretøj ruller forbi. Børnene behøver dog ikke vente helt til kørekortet er i hus, til de selv kan sidde bag rettet. Med en af vores mange elektriske biler, der er beregnet til børn, kan selv de mindste nemlig opleve fart over feltet og vindsus i håret.

Ride on – Lad børnene opleve friheden

På TOYS’R’US kan du finde et stort udvalg af de seje og fede elektriske biler fra Ride-Ons. Køretøjerne, der fås i mange forskellige typer, er så virkelighedstro, at både mor og far også nemt kunne gå hen og blive misundelige. Lad børnene opleve eventyret på egen hånd med en af de seje biler. Det er for slet ikke at nævne den frihed og selvstændighed, der også følger med, når det nu ikke er mor og far, men børnene selv der bestemmer, hvor køreturen går hen. Med både personbiler, firhjulstrækkere, motorcykler og traktorer er der i udvalget mange typer af køretøj at vælge imellem, ligesom køretøjerne også fås i forskellige størrelser. Hvis der er flere børn, der står i kø for at få en sjov tur på køretøjet, kan du med fordel vælge en af de modeller, der har plads til to. På den måde kan du lade børnene få de fartrige og sjove oplevelser i naturen sammen, ligesom du også undgår skænderier og uenigheder børnene imellem. 

Batteridrevet og fjernstyret

De elektriske køretøjer drives af et genopladeligt batteri. Batteriet er kraftigt nok til, at bilen kan køre på selv ujævne overflader i haven og naturen. Det gælder på naturarealer med både græs, jord og grus. Hvis dit barn eller børn endnu ikke er gamle nok til selv at køre og styre bilen, behøver de dog alligevel ikke vente. Modellerne er nemlig også udstyret med en fjernbetjening, der gør det muligt for dig at fjernstyre bilen på lang afstand. Inden både misundelse og frygten for, at børnene kører alt for langt væk på eventyr, tager over, kan du roligt slå koldt i blodet. Med en topfart på under 10 km/t og godt en times kørsel pr. fulde opladning af batteriet, skal du ikke være bekymret for, at de kære små forlader reden før tid.

En bildrøm, der går i opfyldelse

Når du køber et elektrisk køretøj til dit barn, giver du ikke bare dine børn timevis af underholdning. Du giver også husets mindste muligheden for at få masser af sjove oplevelser og tage på spændende udflugter i det fri, og endda opleve hidtil ukendte afkroge af haven. Lad børnenes eventyrdrøm blive til virkelighed – og med en toptunet Audi, Mercedes, Land Rover eller måske en firhjulet motorcykel, er det måske ligeså meget mor og fars bildrømme, der går i opfyldelse. Hvis ungerne – eller mor og far – stadig ikke har fået nok af fart og spænding, bør du absolut også se vores store udvalg af racerbiler og racerbaner og fjernstyret legetøj. Her får du action for alle pengene!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere