Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Løbehjul

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

På vej i skole? Så hop på dit løbehjul, og så er du snart fremme.

Et løbehjul er et rigtig sjovt transportmiddel for børn i alle aldre. Og kigger du rundt i bybilledet, er det hurtigt blevet et af de mest populære køretøjer blandt børn – cyklen har fået stor konkurrence fra det lille løbehjul, der er super nemt at transportere og opbevare. Derfor er løbehjulet også perfekt, hvis hele familien skal en tur i sommerhus eller en tur i parken. Du kan så let som ingenting smide løbehjulet i bilens bagagerum, og så er I afsted!

Kør eller lav tricks med dit løbehjul

Hvis du alligevel skal ned at handle, så tag barnet med. Barnet kan køre afsted på løbehjul ved siden af dig, og så bliver turen pludselig meget sjovere! Barnet skubber bare med benene, og så drøner det afsted.

  • nsker dit barn sig brændende et løbehjul, så opfyld ønsket til fødselsdag eller jul – eller bare som en overraskelse på en helt almindelig tirsdag. Til de mindste har vi løbehjul med tre hjul, så barnet bedre kan holde balancen, når det først skal stille bekendtskab med de sjove løbehjul. Løbehjul til de mindste findes i populære motiver som GRUSOMME MIG, MONSTER HIGH og HELLO KITTY – så vi er sikre på, du nok skal finde et løbehjul, de mindste børn kan lide!

Nogle løbehjul er perfekte til de mindste børn i flokken – og andre passer bedre til de større børn. Se bare de seje stuntløbehjul, som barnet kan lave vilde tricks med på vejen eller skateboardrampen. Der er masser af inspiration at finde på YouTube – og det giver med garanti mange timers god leg og frustrationer!

Uanset hvilket løbehjul, du vælger til dit barn, så husk det allervigtigste: nemlig cykelhjelmen. Og giver barnet sig i kast med vilde stunts, så husk også beskyttelsesudstyr til hænder, knæ og albuer.

Løbehjul hos TOYS”R”US

Hos TOYS”R”US finder du løbehjul i mange typer og designs. Vi har et KÆMPE udvalg! Og du finder helt sikkert også et løbehjul, dit barn vil elske! Se bare vores flotte løbehjul fra brands som RAZOR, ATLANTA, YVOLUTION og SCOOT & RIDE. Så er barnet klar til mange aktive timer. Børn skal gerne skal røre sig 60 minutter om dagen - og med et løbehjul bliver det en nem sag!  

Vi bruger cookies Accepter Læs mere