Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Skateboards

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Kickflipper du for vildt?

Det kan du hurtigt komme til at gøre med det sejeste skateboard under armen. På et skateboard kan du hurtigt få fart på, når du kører ned af bakken. Det er en af de sjoveste måder at køre hen til vennerne på! Og heldigvis finder du de HOTTESTE designs og skateboard-typer her hos TOYS”R”US. Der er både noget til drenge og piger – og til nybegyndere og øvede.

Lær de sejeste tricks på dit skateboard

Men hey. Skateboards er altså ikke kun til at køre på. De er perfekte, når du vil lave de vildeste tricks! De mange tricks kræver dog timevis af øvelse. Du kommer til at falde igen og igen. Og igen. Men til sidst sidder den der. Og øver du dig længe nok, er du snart klar til at vise vennerne alle de tricks, du kan!

Men hvilke tricks kan du lære, når du lige har lært at køre på skateboard? Her har du et par forslag:

  • En Ollie. Det er en af de første skateboardtricks, du skal lære, da den også indgår i mange andre tricks. Så få styr på din Ollie, og så kan du også snart lave mange andre seje tricks. I en Ollie får du skateboardet til at hoppe højt op ved at presse ned på tailen og tage den anden fod op af skateboardet imens. Så skabes der balance, og skateboardet ligger vandret
  • Et kickflip. Du har måske hørt Razz fra MGP synge om de vilde kickflips, han kan lave. Men du kan også lære at lave et! Start med at lave en Ollie og få derefter skateboardet til at rotere om sin egen akse – og så lander du på boardet igen!
  • Indy Grab. Her får du skateboardet til at hoppe, og imens rører du på skateboardet med din hånd, inden du lander igen. Det ser nemt ud – men det er det bestemt ikke!

På videotjenester såsom YouTube kan du finde massevis af seje skateboard-tricks til børn. Se bare videoerne igen og igen, og så kan du mestre de seje tricks til sidst.

Skateboards hos TOYS”R”US

Skateboards starter hurtigt den sjoveste aktive leg for børn i alle aldre. Husk bare hjelm og beskyttelsesudstyr – også selvom du bare skal køre hen til en ven, der bor længere henne af vejen. Uheld sker nemt, når du mindst venter det.

Når du endelig lærer de seje tricks, giver det en kæmpe sejrsfølelse. Og så får du god motion, når der køres på skateboard – så rører du dig nemt 60 minutter om dagen! Så besøg skateboardrampen eller kør over til vennerne med de seje skateboards i mange størrelser her fra TOYS”R”US’ webshop. Her finder du bl.a. skateboards fra ATLANTA, RAZOR og HOT WHEELS.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere