Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

LEGO Batman

Filtrer efter
LEGO
batman
Nulstil filter
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Træd ind i et klodset superhelteunivers med LEGO Batman


Er du på udkig efter en gave til en sand Batman fan, skal du tage et kig på LEGO Batman serien, der har ramt TOYS”R”US butikkerne og onlineshoppen. Med LEGO Batman er der ingen grænser for, hvilket spændende eventyr dit barn kan drage afsted på sammen med den seje Batman, der altid står klar til at bekæmpe de onde. 
I det spændende LEGO Batman udvalg kan du finde mange spændende sæt, der giver dit barn mulighed for at bygge sit helt eget Batman univers på værelset, hvor I sammen kan genskabe den seje Batmobil eller bygge nogle fantastiske motorcykler, så Batman kan tage på motorcykeljagt i Gotham City, når han jagter den onde Joker, hvis berygtede forbryderbil, I ligeledes kan skabe ved hjælp af de unikke legoklodser. 

Faren lurer om hjørnet


Enhver superhelt skal altid stå klar til at redde byen. Fra sin Bathule kan Bruce Wayne transformere sig til Batman, når han iklæder sig den karakteristiske sorte dragt, maske og kappe og drager ud i Gotham City for at jagte de onde, der skaber frygt og uorden i byen. Med sin maskerede identitet er Batman altid klar til at tage kampen op mod alt ondt, der kommer frem, når mørket falder på i Gotham City – men Batman kan altid bruge en partner, når Jokeren skal bekæmpes. Med LEGO Batman kan dit barn derfor bygge sin egen Gotham City og drage på eventyr med Batman, hvor de sammen kan bekæmpe de onde.
Gå derfor på besøg i vores LEGO Batman univers, hvor du finder mange sjove LEGO sæt, der med garanti giver mange timers sjov og fantasifuld underholdning for dit barn. I LEGO Batman universet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan ske i Gotham City – og dit barn bestemmer helt selv, hvem han eller hun vil være. Måske Batman får sig en ny maskeret ven, der ved hjælp af sine unikke superheltekræfter kan være med til at bevare roen i Gotham City? 
Slip dit barns fantasi løs med LEGO Batman, der med garanti giver dit barn hæsblæsende oplevelser sammen med Batman, når de drøner afsted i Batmobilen for at jagte den onde Joker, der har det med at forsvinde. Lad dig inspirere af vores mange spændende LEGO sæt og udvælg det sæt, der vil glæde dit barn. Så er dit barn garanteret mange sjove timer på værelset, når dit barn alene eller sammen med gode venner træder ind i et magisk superhelteunivers, hvor alt kan ske. 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere