Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

I byen Heartlake møder vi de søde piger Emma, Mia, Andrea, Stephanie og Olivia. De er hinandens bedste venner, og sammen elsker de at gå på eventyr i byens gader!

LEGO har skabt mange forskellige og fantastiske universer, og LEGO FRIENDS er endnu et skud på stammen. Her møder du pigerne fra Heartlake – de vil helt sikkert gerne lege med dig!

Byg og leg med LEGO FRIENDS

Heartlake kunne nemt minde om vores egen verden. Her kan du besøge en turistkiosk, tage på tur i en luftballon eller stå på en stor popscene med Livi! Der er mange forskellige sæt at vælge imellem – du bestemmer, hvilken leg, du har lyst til at starte! Når du først er igang med at bygge løs med LEGO FRIENDS, stryger timerne afsted. For pigerne fra LEGO FRIENDS kender de sjoveste lege, og du må gerne være med!

Med LEGO FRIENDS udvikler du kreativiteten – for det er kun DIG, der kan bestemme, hvad legen skal gå ud på. Med LEGO er der ingen regler, kun fantasien og alle de gode idéer!

Hos TOYS”R”US finder du de SEJESTE ting fra LEGO FRIENDS, bl.a.:

  • Flotte byggesæt, der genskaber realistiske situationer fra hverdagen
  • Rygsække, der er lige til at tage med i børnehave
  • Håndklæder til sport
  • Og meget mere!

 

Barnet kan hurtigt starte en god rolleleg med LEGO FRIENDS. Pigerne fra LEGO-kollektionen har selvfølgelig forskellige personligheder, ligesom mennesker har i den virkelige verden. Ved at bygge med LEGO FRIENDS kan barnet opleve alle de klassiske situationer fra hverdagen. Se barnet bygge og tal sammen om, hvilke situationer, figurerne oplever – og hvordan barnet kan overkomme udfordringerne i byggeriet og karakterne imellem.

LEGO FRIENDS hos TOYS”R”US

Så se bare TOYS”R”US’ KÆMPE udvalg af LEGO FRIENDS! Her finder du konstruktionssæt med LEGO-klodser, rygsække, håndklæder og meget mere med de skønne piger fra Heartlake. Kombinér flere af byggesættene, udvid byen og giv barnet en større og bedre legeoplevelse! Kombinér fx fyrtårnet med luftballonen, så pigerne fra LEGO FRIENDS kan svæve over byen, efter de har besøgt deres gode veninde i fyrtårnet.

GOD FORNØJELSE MED BYGGERIET!

Leg med de søde piger fra LEGO FRIENDS

Har du mødt de seje piger fra LEGO FRIENDS? Både Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia bor i byen Heartlake. Her elsker de at have det sjovt og få tiden til at gå med de skøreste lege!

Start de SJOVESTE BYGGELEGE med LEGO FRIENDS! Lav bygningerne i byen, og sæt rollelegen igang. Du kan tage med Andrea og Noah på tur i luftballon – eller vil du hellere stå på scenen med den modige Livi? LEGO FRIENDS åbner for en verden af leg – se bare TOYS”R”US’ KÆMPE udvalg!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere