Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

LEGO Nyheder

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

LEGO Nyheder

Med et sæt LEGO-klodser er der altid lagt op til mange timers leg, hvor fantasien og kreativiteten kan få frit spil – uanset alder og køn. Hos TOYS”R”US finder du alle de kendte LEGO serier og her på siden har vi samlet alle nyhederne. Lad ønskelisten begynde!

Uanset om det er dig, der ønsker, eller du måske er den, der skal købe en gave, finder du alt det nyeste fra LEGO her på siden. Så uanset om du eller den der skal have gaven er til LEGO Duplo, LEGO Friends, LEGO CITY eller nogle af de andre byggesæt, der tager afsæt i STAR WARS, DC eller Marvels superhelteunivers, så er det her, du ser det nyeste først.

Byg og leg dig ind i dit eget univers

Det allermest fantastiske ved LEGO er muligheden for at skabe dit helt eget univers, der ser ud som og indeholder lige præcist det, du ønsker dig. Skab det ved at følge byggevejledningerne til punkt og prikke eller tilpas de enkelte byggesæt, så resultatet passer bedre til dit univers. Eller bland maskiner, konstruktioner og karakterer på tværs af de forskellige LEGO serier og få det nøjagtigt, som du kunne tænke dig det. Kun fantasien og kreativiteten sætter grænsen!

LEGO forever

Alle kan bygge med LEGO uanset alder og køn. Med de mange forskellige serier af byggesæt, er der altid noget, der passer lige præcis til dig, dine børn eller dine børnebørn.

Det starter med LEGO Duplo til de mindste. Her er klodserne større, så de er nemmere og mere sikre at bygge med. Senere – når barnet bliver lidt ældre – åbner der sig nye muligheder med LEGO Juniors og LEGO Ninjago.

Senere igen giver bl.a. LEGO City, LEGO Friends og de kendte karakterer og maskiner fra STAR WARS og superhelteuniverserne hos Marvel og DC Comics grundlaget for mange timers leg og kreativitet. Blandt superheltene har Batman sin helt egen serie af LEGO-byggesæt, mens de mange andre superhelte må deles om serierne LEGO DC Super Heroes og LEGO Marvel Super Heroes.

Til de større børn giver byggesættene i LEGO Technic og LEGO Creator mulighed for at genskabe hverdagens maskiner og klassiske designikoner, samt skabe helt nye og usete konstruktioner, der måske en dag bliver til virkelighed.

Endelig er der LEGO Architecture til de voksne. Her kan du genskabe minutiøse kopier af verdens arkitektoniske vidundere og nyde familie og venners anerkendende blikke og kommentarer.

LEGO varer hele livet!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere