Populære temaer

 

Fantasifulde og lærerige byggelege med LEGO 

Siden 1932 har LEGO opbygget et helt fantastisk univers af leg og læring. I 1958 kom den populære LEGO-klods på markedet, og den hitter stadig stort blandt børn over hele verden!

I LEGO-universet finder du et hav af skøre verdener! Besøg byen i LEGO CITY, tag ud på de syv verdenshave med LEGO PIRATES eller hav det sjovt med vennerne i LEGO FRIENDS! LEGO åbner for en verden af de SJOVESTE byggelege. Og hos TOYS”R”US finder du selvfølgelig et KÆMPE udvalg af LEGO! SE BARE HER!

I 1932 startede Ole Kirk Kristiansen legetøjsfirmaet LEGO. Han sammensatte ordene ”leg” og ”godt”, for han ønskede, at børn skulle begynde de sjoveste lege – gerne nogle, de kunne lære noget af også. I starten lavede han kun trælegetøj, men efter en brand i 1942 spirrede der nye idéer hos LEGO. I 1958 opfandt han den legendariske LEGO-klods. Og faktisk har LEGO-klodsen præcist samme størrelse i dag!

LEGO – leg og læring med farverige klodser

LEGO blev hurtigt kendt og elsket af børn og voksne i hele verden. Det er nemlig blevet kåret til ”ÅRHUNDREDETS LEGETØJ” to gange!

LEGO er verdens fjerdestørste producent af legetøj, og er du rigtig vild med LEGO, har du måske også besøgt LEGOLAND! LEGO samler drenge og piger i én god byggeleg, hvor det handler om at samle klodserne én for én. I nogle byggesæt følger der en vejledning med, så du kan bygge de FLOTTESTE bygninger, slotte, piratskibe og meget andet! Eller du kan lade fantasien få frit spil, når du bygger. Med LEGO er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser.

Nøgleordene til en god LEGO-leg er udvikling, kreativitet, systematisk tankegang og selvfølgelig timevis af sjov. Læring kan sagtens være sjovt – og LEGO-klodserne er også med til at udvikle din motorik og kreativitet!

LEGO har skabt de mest FANTASIFULDE og FANTASTISKE byggesæt med forskellige temaer. Vælg fx imellem følgende populære kollektioner:

  • LEGO DUPLO: Til de mindre børn i førskolealderen er DUPLO helt perfekt. Klodserne er større, så de passer til barnets hænder. Så kan de også være med til at bygge!
  • LEGO CITY: I byen sker der mange ting. Bilerne kører, politibetjenten er på arbejde, og toget kører i fuld fart! Følg byens larm og spænding med denne LEGO-kollektion
  • LEGO FRIENDS: De søde figurer fra LEGO FRIENDS vil gerne bygge og lege med dig! I kan sammen bygge en fin gavebutik eller flyve i luftballon

Og LEGO STAR WARS, LEGO NINJAGO, LEGO CREATOR… Der er nok at vælge imellem!

LEGO hos TOYS”R”US

Der kan nemt gå flere timer, når du først har fået fat i de SEJESTE byggesæt fra LEGO! Hvilken verden vil du bygge? Det kunne være et rumskib fra LEGO STAR WARS, en drage fra LEGO NINJAGO eller en fin luftballon fra LEGO FRIENDS!

De sjoveste byggelege starter her hos TOYS”R”US. Vi har et KÆMPE udvalg af alt fra LEGO – både her i webshoppen og i vores butikker. Bare gå på opdagelse og find de byggesæt, du ønsker dig! LEGO starter de sjoveste rollelege, hvor fantasien får frit spil. PRØV DET SELV!

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2016 the LEGO Group.