MEDELA Harmony sæt med manuel brystpumpe og flaskesut

Varenr. 000000000121622001

Details

Udsalgspris 399,00 kr

Add to cart options

Product Actions

Reserver til en butik nær dig
Det er stadig muligt at reservere et produkt til en butik nær dig. OBS: produkter kan kun reserveres til butikker, der endnu ikke er lukket ifb. med konkursen. Se hvilke butikker der stadig er åbne her.
Køb online byt i vores butikker
Køb online, hvis du fortryder dit køb kan du returnere din vare i en af vores mange butikker.

Om produktet

MEDELA Harmony-sæt med manuel enkeltbrystpumpe og flaskesut Den manuelle MEDELA Harmony-brystpumpe er let, brugervenlig og fås medCalma-flaskesut og ammeindlæg. Brystpumpen er designet til mødre, der primært ammer og er velegnet til lejlighedsvis udpumpning af brystmælk, på rejser eller som backup til din elektriske pumpe. Sættet er diskret, elegant designet og behageligt at bruge. Det er nemt at samle, og pumpen har et ergonomisk drejehåndtag. Pumpen er fremstillet med 2-Phase Expression-teknologi, Calma Solitaire, derefterligner barnets sugeteknik. Pumpe: Enkelt, manuel Tåler: Opvaskemaskine og fryser Indeholder: PersonalFit-brysttragt 24 mm (M),2-komponent connector, 150 ml flaske, flaskeholder, multilåg, ventilhoved, 2 ventilmembraner, 2-komponent håndtag, membran/studs medO-ring, Calma Solitaire og engangsammeindlæg (4-pak)

Anmeldelser

Produktdetaljer

Produktnummer
000000000121622001
Mærke
MEDELA
Alder fra
00 years
Alder til
03 years
Højde
17.5 CM
Længde
7.8 CM
Bredde
27.0 CM
Vægt
Antal dele

Leveringsbetingelser

Omkring 24 timer efter at du har afgivet din bestilling, vil den blive ekspederet, pakket og afsendt fra vores lager. Så tager distributøren over og leverer legetøjet til dig.

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Du har flere forskellige leveringsmuligheder, når du bestiller varer på www.toysrus.dk:

  • Til din hjemmeadresse
  • Til din kontor-/arbejdsadresse
  • En anden hjemme- eller kontor-/arbejdsadresse – f.eks. hvis du ønsker, at vi leverer direkte til en gavemodtager
  • Til en TOYS"R"US-butik

Vi leverer ikke til postboksadresser. Der tilbydes gratis fragt ved valg af Click & Collect, samt ved køb for mere end 599 kr. Gælder ikke BigNHeavy varer, som trampoliner og pools.