Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Nerf

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Når du har din seje NERF-blaster i hånden, er der ingen vej tilbage. Kampen starter, og du skal nu ramme modstanderen, før de rammer dig! ØV DIG, og så skal du nok ramme!

NERF starter hurtigt de sjoveste kampe. Og heldigvis skyder alle NERF blastere med skumammunition, så ingen kommer til skade. DÉT er smart! Hos TOYS”R”US finder du et KÆMPE udvalg af skumblastere fra NERF. Både blastere, buer og vandpistoler – DU FINDER DET HELE HER!

For mange år siden, måske endda før mor og far var barn, blev NERF skabt. Skaberne bag blev kendte over hele verden, da de lavede en bold af skum, som børn og voksne kunne kaste med indenfor. Det var der ingen, der havde set før!

Siden 1970’erne er der sket rigtig meget hos NERF. Nye produkter bliver konstant udviklet. Men filosoffien bag er stadig den samme. Man skal have det sjovt helt uden at slå sig! Og legen kan både foregå ude og inde. Men hvilke produkter har NERF lavet?

Skumblastere fra NERF

NERF står bag en lang række af skumblastere, hvor NERF-blasteren er den mest elskede og kendte. Put ammunition i din blaster, og nu er du klar til at skyde! Ammunitionen er lavet af skum, så ingen kommer til skade. Hverken dig, din modstander eller mors dyrebare vaser! Brug din NERF-blaster, når du er omringet af fjender. Læg en god strategi, og så vinder du helt sikkert!

Men NERF har lavet andet end VILDE SKUMBLASTERE. De har også lavet seje vandpistoler! Når sommeren er over os, er der ikke noget som en god vandkamp. Saml alle vennerne fra klassen og sæt vandkampen igang! Snig dig ind på fjenden og sprøjt dem lige i nakken – så bliver de gennemblødt. Hvor ser det sjovt ud!

Er du på udkig efter de sejeste legetøjsblaster, finder du helt sikkert noget interessant og lidt vildt her hos TOYS”R”US. Vi har nemlig samlet de SEJESTE blaster fra NERF, bl.a.:

NERF-blastere i mange størrelser. Tag dem med over til vennerne og overrask dem med de lynhurtige skumpile!

NERF-buer. Sæt en række dåser på stakittet og se, om du kan ramme! Det kræver lidt øvelse, men du skal nok få det lært. Bare gå igang!

SUPER SOAKERS og andre sjove vandpistoler. Et rent hit på en varm sommerdag!

Med NERF er du garanteret en sjov dag – uanset hvilken blaster, du vælger! Du kan også ønske dig flere, så du altid er klar til kamp. Husk også ekstra ammunition!

NERF hos TOYS”R”US

Hos TOYS”R”US bliver alt en ren leg. Når du bestiller skumvåben fra TOYS”R”US, sender vi dem hurtigst muligt. Så venter de snart ved døren – de vil rigtig gerne skydes med af dig!

NERF-blastere, vandpistoler, buer og meget mere. Det er hvad, du finder, når du besøger vores webshop. Se bare det KÆMPE udvalg af NERF ovenfor! LAD BARE KAMPEN BEGYNDE!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere