Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Nintendo Switch

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Switch fra stationær til bærbar

At blive afbrudt midt i et spil er noget, alle gamere vil undgå, men med den smarte Nintendo Swicth kan du så let som ingenting switche fra stationær til bærbar. Herved bliver det nemt at have din Nintendo lige i lommen. Placer Nintendo Switch i docking stationen, når du ønsker at spille derhjemme, og tag den ud, så snart du skal på farten. Så kan du nemt switche til den lille skærm, der med sin gode kvalitet gør det let at fortsætte dit spil, mens du er på farten. Med Nintendo Switch skal du aldrig mere bekymre dig om at blive afbrudt i et spil. Sæt spillet på pause, tag konsollen ud af docking stationen og medbring enheden – så kan du nemt fortsætte dit spil i bilen eller bussen. 

Skynd dig derfor at få fat i den smarte hybride konsol, der er landet i butikkerne og online hos TOYS”R”US. Med Nintendo Switch kan du garantere den gode underholdning, uanset om du er alene eller i selskab med gode venner og veninder. Sammen kan I træde ind i det magiske, eventyrlige og til tider hæsblæsende univers, der åbner sig op med Nintendos mange forskellige spil. Vil du være en professionel tennisspiller, en sand actionhelt eller en eventyrlig figur, får du muligheden med Nintendo Switch, der tager dit spil til nye længder.

Udfordr dine venner i en sjov duel med Nintendo Switch

Nintendo har lanceret den smarte hybride konsol, der gør det let at medbringe sin Nintendo hvor som helst. Underholdningen er derfor garanteret med den smarte konsol, der kan benyttes derhjemme, eller når familien er på farten. Tør du udfordre dine forældre eller søskende i en spændende duel? Så er underholdningen lige ved hånden.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere