NUK Thermo 3 i 1 flaskevarmer

Varenr. 000000000128124001

Details

Udsalgspris 349,00 kr

Add to cart options

Product Actions

Reserver til en butik nær dig
Det er stadig muligt at reservere et produkt til en butik nær dig. OBS: produkter kan kun reserveres til butikker, der endnu ikke er lukket ifb. med konkursen. Se hvilke butikker der stadig er åbne her.
Køb online byt i vores butikker
Køb online, hvis du fortryder dit køb kan du returnere din vare i en af vores mange butikker.

Om produktet

NUK Thermo 3 i 1-flaskevarmer NUK Thermo 3 i 1-flaskevarmeren sikrer nem, sikker og skånsom opvarmning og optøning samt holder almindelige glas og flasker varme. En flaskevarmer gør livet nemmere for mange forældre allerede lige efter fødslen. Hvis en baby brugersutteflaske, er en flaskevarmer uundværlig: Gentagne tjek af termometret og afkøling af flasker under koldt vand, hvis de for varme, hører fortiden til. Med hjælp fra den gradvise opvarmningsproces i vandbadet opvarmer NUK Thermo 3 i 1-flaskevarmeren skånsomt ogjævnt babyens mad til den ønskede temperatur. Med den automatiske "hold varm"-funktion kan maden holdes varm og klar til at blive spist. Flaskevarmeren er også velegnet til nem og skånsom opvarmning af udpumpet modermælk.

Anmeldelser

Produktdetaljer

Produktnummer
000000000128124001
Mærke
NUK
Alder fra
00 months
Alder til
18 months
Højde
15.4 CM
Længde
11.1 CM
Bredde
11.3 CM
Vægt
Antal dele

Leveringsbetingelser

Omkring 24 timer efter at du har afgivet din bestilling, vil den blive ekspederet, pakket og afsendt fra vores lager. Så tager distributøren over og leverer legetøjet til dig.

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Du har flere forskellige leveringsmuligheder, når du bestiller varer på www.toysrus.dk:

  • Til din hjemmeadresse
  • Til din kontor-/arbejdsadresse
  • En anden hjemme- eller kontor-/arbejdsadresse – f.eks. hvis du ønsker, at vi leverer direkte til en gavemodtager
  • Til en TOYS"R"US-butik

Vi leverer ikke til postboksadresser. Der tilbydes gratis fragt ved valg af Click & Collect, samt ved køb for mere end 599 kr. Gælder ikke BigNHeavy varer, som trampoliner og pools.