Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

PIKMI POPS

Mød de søde plysdyr fra PIKMI POPS. Ved første øjekast tror du måske, at det er en stor slikkepind, og det er delvist rigtigt. Du får i hvert fald en slikkepind med, når du køber din PIKMI POPS. Men det er en slikkepind i forklædning. For det, der først og fremmest udgør PIKMI POPS, er de bedårende plysdyr, der springer op, når du åbner. Ikke nok med at de er utroligt søde, så dufter de også fantastisk dejligt. Her finder du en ny type legetøj, der med garanti vil falde i god jord hos dit barn.

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

PIKMI POPS

 

Her hos TOYS’R’US finder du de populære plysdyr i flere forskellige afskygninger. Måske er hunden Espi noget for dit barn? Eller hvad med katten Tweezle eller kaninen Huddy? De er alle utroligt søde på hver deres måde og vil helt klart bidrage til glæde i dit barns hverdag. Hver PIKMI POPS indeholder et plysdyr, en lille slikkepind og en overraskelsesbesked. Præsenterer du dit barn for dette spændende stykke legetøj, så forstår vi godt, hvis det er svært at vælge, når der er så mange søde slags. Heldigvis koster disse figurer ikke nogen formue, og dit barn kan derfor gøre det til en ting, han eller hun samler på. Er der derfor en fødselsdag i nærmeste fremtid eller blot en anden god grund til at forkæle dit barn, så kan du overraske med en ny PIKMI POPS til samlingen.

 

I vores webshop finder du et stort udvalg af populært og spændende legetøj til børn i alle aldre. Tag en tur rundt på vores side og du vil finde en masse muligheder til fødselsdage, jul eller hvad anledningen ellers kunne være. Men pas på – lige pludselig har du fået lagt en masse ting i indkøbskurven, fordi du simpelthen ikke kan lade være, eller fordi du finder nogle gode tilbud. Husk, at du også altid er velkommen til at kigge forbi en af vores mange fysiske butikker, som vi har landet over. TOYS’R’US er din førende forhandler af legetøj til dit barn. Her finder du altid et stort og bredt udvalg af brands og hermed legetøj til både piger og drenge i alle aldre.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere