SoundMoovz

Varenr. 000000000123342001

Details

Udsalgspris 549,00 kr

Add to cart options

Product Actions

Reserver til en butik nær dig
Det er stadig muligt at reservere et produkt til en butik nær dig. OBS: produkter kan kun reserveres til butikker, der endnu ikke er lukket ifb. med konkursen. Se hvilke butikker der stadig er åbne her.
Køb online byt i vores butikker
Køb online, hvis du fortryder dit køb kan du returnere din vare i en af vores mange butikker.

Om produktet

Skab musik med bevægelsesaktiverede gummibånd til arme og ben! Slut med at danse til musikken, nu spiller musikken til din dans! Helt mirakuløst skaber du selv lydene, når du bevæger dig, og du skal ikke længere anstrenge dig for at følge musikken. SoundMoovz ændrer den måde, du kan interagere med musik på. Det er det næste skridt i musikrevolutionen. Og SoundMoovz er nemt at bruge: Tag SoundMoovz-båndet om dit håndled eller din ankel, installer appen, synkroniser med Bluetooth, og du er i gang! Med flere end 400 instrumenter og lyde kan du forbinde én smartphone til syv SoundMoovz-bånd og skabe din egen helt unikke musik. Sættet inkluderer 2 SoundMoovz-gummibånd. SoundMoovz-båndet måler 25 x 1 x 1,8 cm.

Anmeldelser

Produktdetaljer

Produktnummer
000000000123342001
Mærke
Alder fra
10 years
Alder til
14 years
Højde
19.0 CM
Længde
8.0 CM
Bredde
12.0 CM
Vægt
Antal dele

Leveringsbetingelser

Omkring 24 timer efter at du har afgivet din bestilling, vil den blive ekspederet, pakket og afsendt fra vores lager. Så tager distributøren over og leverer legetøjet til dig.

Hvilke leveringsmuligheder har jeg?

Du har flere forskellige leveringsmuligheder, når du bestiller varer på www.toysrus.dk:

  • Til din hjemmeadresse
  • Til din kontor-/arbejdsadresse
  • En anden hjemme- eller kontor-/arbejdsadresse – f.eks. hvis du ønsker, at vi leverer direkte til en gavemodtager
  • Til en TOYS"R"US-butik

Vi leverer ikke til postboksadresser. Der tilbydes gratis fragt ved valg af Click & Collect, samt ved køb for mere end 599 kr. Gælder ikke BigNHeavy varer, som trampoliner og pools.