Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Sportsudstyr & aktiv leg

Alle holder vejret. Bolden gives op, og kampen er i gang! Alle gør, hvad de kan, for at sejren bliver deres. Publikum er ellevilde, når bolden ryger i mål! Men hvem vinder mon den spændende kamp?

Børn skal røre sig 60 minutter om dagen

Det er fantastisk at få rørt sig. Både fantastisk sjovt og fantastisk vigtigt, så kroppen holdes i gang. Det er helt essentielt for både børn og voksne. Faktisk skal børn gerne røre sig 60 minutter om dagen. Det er op på dupperne og ud at røre sig – og heldigvis findes der mange sjove sportsgrene at gå i gang med!

Sport sætter godt gang i kroppen, pulsen og blodomløbet – og så vækker det kampgejsten hos alle, når sejren skal hives hjem! Du kan nemt samle hele familien og vennerne fra vejen til den sjoveste kamp i fodbold, badminton eller volleyball. Om sommeren er der masser af muligheder for god udeleg, der sætter pulsen op. Det aktiverer alle, men det styrker også fællesskabet. Og så lærer barnet, at nogle gange vinder man – og andre gange er man ikke så heldig. Uanset hvad, skal man tage det med oprejst pande.

Så hvilken sport skal du dyrke i dag? Hos TOYS”R”US finder du et stort udvalg af sportsudstyr- og tilbehør, der er designet præcist til børn – fx til følgende sportsgrene:

  • Fodbold
  • Boksning
  • Floorball
  • Basketball
  • Og mange andre!

Sjovt sportsudstyr til børn hos TOYS”R”US

Sport er en sund fritidsinteresse for dit barn, så lad det endelig dyrke sin yndlingssport. Eller køb alt udstyret hjem til hus og have, så du altid kan starte en god kamp! Hos TOYS”R”US finder du alt, du skal bruge – både sandsække, fodbolde og dartspil. Du bestemmer helt selv, hvordan du skal røre dig.

Når du har valgt dit tilbehør til en god omgang sport, så klik bare produkterne hjem. Vi sender dem hurtigt til dig, og så starter kampen snart! Og skulle du fortryde dit køb, kan du også returnere varerne i én af vores mange butikker.

God fornøjelse med de aktive timer!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere