Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Se alle

Se alle

Masser af Star Wars for fans i alle aldre

Her på siden finder du et kæmpestort udvalg af de populære produkter fra Star Wars. Vil du eller dine børn kæmpe med et lyssværd som Anakin Skywalker, bruge timevis på en spillekonsol med et Star Wars spil, pryde stuen med Star Wars-plakater eller genskabe filmscener med en eller flere af de mange Star Wars figurer? Intet problem! Hos TOYS’R’US finder du det hele – og mere til – blandt et stort udvalg af både Star Wars legetøj og andre sjove ting. Er du heldig, kan du oven i købet finde et godt Star Wars tilbud mellem de mange varer.

Vil du eller dine børn spille Star Wars spil på en computer eller spillekonsol? Eller foretrækker I Star Wars legetøj, hvor man helt selv og ud fra fri fantasi kan styre slagets gang?

Hos TOYS’R’US finder du masser af sjovt Star Wars legetøj, uanset hvilken slags underholdning du er på udkig efter. Køb et sejt lyssværd, beskyt dig med en Star Wars-hjelm og kæmp mod fjenderne hjemme i stuen, eller forvandl dig til Darth Vader for en dag med en sort, dyster Darth Vader-maske. Du kan også vælge mellem et af de mange sjove Star Wars spil til blandt andet PC, PS3 eller Xbox, eller du kan lege i timevis på gulvet derhjemme med de mange forskellige Star Wars figurer. Tag et kig på siden, og lad dig inspirere til det næste Star Wars-køb - der er masser af fund til både små og store Star Wars-fans.

Meget mere end bare legetøj

Få lidt mere Star Wars i din dagligdag! Hvem siger, at Star Wars kun er til leg? Det er mindst lige så sjovt for både dig og børnene at børste tænder med Star Wars-tandpasta på en sej Star Wars-tandbørste, blive vækket til lyden af et Darth Vader-vækkeur eller holde styr på tiden med et smart Star Wars-armbåndsur. I kan også putte lækkerier i Star Wars-madkassen, fylde Star Wars-rygsækken til dagens strabadser eller måske pakke den lille Star Wars-trolley, så den er fuldt udstyret til næste ferieophold. Det kan også være, at én af børnene kan bruge en cool 16” Clone Wars-cykel, fuldt udstyret med Fauberkrank, håndbremse på forhjul, fodbremse på baghjul, støttehjul, reflekser for og bag, refleks på dæk samt ringeklokke? Og når mørket falder på, er det uden tvivl både trygt og skægt for de mindste at tænde for Star Wars-væglampen og putte sig i sengen iført en blød og behagelig Star Wars-pyjamas.

Kort sagt: Blandt TOYS’R’US’ store udvalg af Star Wars, kan du helt sikkert finde lige præcis dén ting, der gør din og børnenes hverdag lidt mere underholdende.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere