Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Trælegetøj

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Der findes massevis af legetøj her hos TOYS”R”US. Men har du lyst til at vække nostalgien for alvor, så vælg imellem det sejeste og flotteste trælegetøj lige her i webshoppen. Her er der skruet 100 % op for nostalgien og kvaliteten!

Trælegetøj, der bare holder og holder

Trælegetøj er en gammel sag – men det holder stadig blandt de små. Trælegetøj lægger nemlig op til en skøn og inspirerende leg, hvor fantasien får frit spil. Det meste trælegetøj er nemlig lavet i et enkelt og tidsløst design, så barnet selv kan finde på de sjoveste lege og historier. Og så holder trælegetøj længe, så de kommende søskende også kan få glæde af det. Trælegetøj kan også sagtens holde til alle de VILDE lege!

Så hvilket trælegetøj skal hjem på dit barns værelse? Hos TOYS”R”US finder du alt, du kunne forestille dig. Er barnet en lille togfører, så køb en togbane i træ, som de kan samle på værelset. Lad togene køre ind på stationen, og lad passagerne stige på! Her på siden finder du også træbiler, så barnet kan race rundt på værelset med bilen i de små hænder. Barnet kan også gå tur med den klassiske gravhund fra BRIO, som elsker at gå tur!

Til de stille timer kan du lægge et træpuslespil sammen med barnet – eller lade det lægge det selv! Hos TOYS”R”US finder du de sjoveste puslespil – bl.a. med den søde doktor fra DOCTOR MCSTUFFINS! Du kan også skrive barnets navn på døren med træbogstaver – så kan alle se, hvem der bor på værelset!

Trælegetøj hos TOYS”R”US

Væk nostalgien og gør ungerne ellevilde med alt det FLOTTE trælegetøj fra TOYS”R”US. Her finder du både en gåvogn, et køkken, tog, parkeringshus og en gyngehest – legetøjet venter bare på, at legen starter!

I vores GIGANTISKE varesortiment finder du både trælegetøj fra brands som BRIO, KIDS-WOOD og WONDERWORLD. Bare gå på udkig i det store sortiment ovenfor – og kom endelig tilbage til varesortimentet løbende, da vi ofte har de VILDESTE rabatter!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere