Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Trolls

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Tag på et hårrejsende eventyr med TROLLS-troldene

Tag på et hårrejsende eventyr med TROLLS-troldene

TROLLS tager dit barn med på et hårrejsende eventyr i et forsøg på at redde den farverige troldeverden fra de grumme Bergen monstre. Den evigt optimistiske og sangglade trold ’Poppy’ hiver gnavne ’Kvist’, som altid er på vagt for fare, med på rejsen. Den umage troldeduos mission går ud på at genvinde den fantastiske troldeverden, som også bebos af mange andre spændende TROLLS. Her møder du blandt andet den frække DJ Suki, altid festlige Guy Diamond, fjollede Cooper og de moderigtige tvillingesøstre Satin og Silke. Den hæsblæsende rejse byder på mange op- og nedture, masser af sjov – og i TROLLS’ forunderlige verden ved man, at alting bliver bedre med sang og dans. 

Garanti for masser af leg og vindblæste frisurer med TROLLS

Drag ud på et spændende eventyr med din helt egen TROLL. Hver TROLL-figur er unik, og har sin helt egen personlighed og fabelagtige frisure, som skal sættes og styles præcist, som du ønsker det. Ikke to hårdage behøver at være ens. Alle TROLL-troldene er karismatiske væsner, som elsker at synge og danse, og de venter bare på at få nye venner, at gøre det med. Musik og sang fylder en kæmpestor del af troldeverdenen, og der er garanti for en masse ørehængere, når du begiver dig ud på endnu et eventyr med din bedste troldeven. 

Du vælger selv, hvilke farefyldte eller venskabelige situationer, du og din TROLL skal udleve. Det er kun fantasien, der sætter grænser – fantasien sætter dog ikke håret. Det skal du selv klare! 

Tag en TROLL i hånden, så I kan følges hjem

Hos Toys R Us har vi et bredt udvalg af TROLLS-produkter. Du og dit barn kan blandt andet udvælge jeres favorit TROLL-figur i stor udgave, som blandt andet skal bruge hjælp til at sætte og style håret. I kan også gå på jagt i sortimentet og samle de 24 forskellige små TROLLS-figurer, som også har imponerende frisurer. I finder også et TROLL legesæt, som består af Poppy og hendes salon. Hun elsker store og skøre håropsætninger. Inviter de øvrige TROLLS-figurer over, og hold en fest fyldt med glæde og højtsatte frisurer. Derudover har vi også lykkeposer, stylingssæt, håndklæder, skriveunderlag og meget mere. Hos Toy R Us får du alt, du behøver, for at dit barn kan leve sig ind i den fantastiske og fabelagtige troldeverden fyldt med sjov og spas. 

Tag dit barn i hånden og kig inden for i én af vores mange butikker, så I sammen kan vælge lige netop dén TROLL, I bedst kan lide. Det er også muligt at klikke rundt på hjemmesiden, og læse om de forskellige figurer. Når man har stiftet bekendtskab med alle TROLLS og deres unikke personligheder, bliver det meget nemmere at vælge favoritten. Er I de glade og optimistiske typer lige som Poppy? Eller er I mere moderigtige og glamourøse lige som tvillingesøstrene Satin og Silke? Det kan også være, at Coopers fjollede personlighed bare lige er jer. Uanset hvad, så er der rig mulighed for at tage en TROLL i hånden og følges hjem inden for få dage!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere