Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Legehus & legeplads

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Legehus og legeplads

Udendørs leg er den bedste leg – sådan er der i hvert fald mange børn, der har det. Og det forstår vi godt! For hvad er federe end at hoppe i trampolin, forcere et klatrestativ eller svinge sig helt op til skyerne i et splinternyt gyngestativ? Med trampoliner, legeborge, klatrestativer og meget andet fra TOYS”R”US er ungerne sikret timevis af sjov og udfordrende leg i haven – og du kan selvfølgelig også lege med.

En trampolin er noget nær det sjoveste, børn kan komme i nærheden af. Og så kan det godt være, at de voksne synes, det virker som en uoverkommelig opgave; den store pakke, der først skal pakkes ud, hvorefter alle delene skal lægges fladt ud på et underlag, hvor de kan blive talt efter, så der er styr på stumper og stykker. Men vi lover jer, at tiden er godt givet ud. Jeres børn kommer til at elske jer for det, og bare vent, når trampolinen først står der – som det ultimative symbol på forældres kærlighed til deres børn – får I også svært ved at holde jer fra den.

Udendørs glæde og leg

I den anden ende af haven finder man måske gyngestativet, der ved første øjekast ikke ligefrem gør et stort væsen ud af sig selv. Men placer et barn – i en hvilken som helst alder - i gyngen og se så, hvad der sker! Pludselig omdannes dette noget klodsede, kolde og kedelige stativ til et sandt epicenter for umiddelbar begejstring og glæde. Nogle gange er det simple bare det bedste!

For de lidt større børn er legehuset det ultimative fristed. Det er hér, man både kan lave pandekager ud af blade og jord og gemme sig for far og mor. Det er hér, de små størrelser kan forsvinde for et kort øjeblik – velvidende at skulle der blive brug for hjælp til brændte pandekager eller uindbudte gæster, kommer familien dem til undsætning med det vons.

Hoppeborgen er for de modige. Og for de seje. For de børn, der ikke er bange for at miste balancen og gang på gang kæmpe sig op på benene igen. Men som med alt andet er det også øvelse, der tæller her. Og bare vent og se – inden længe er det dit barn, der er konge af borgen!

Hos TOYS”R”US finder du alt det, der gør det sjovt at være barn – og barnlig sjæl – i haven. Skulle du have spørgsmål til vores produkter, levering eller returnering, finder du måske svaret her på siden, hvor du også altid kan kontakte vores kundeservice.   

Vi bruger cookies Accepter Læs mere