Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Pools

Filtrer efter
Alder
Pris
Brand
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

 

Tjekliste før du køber pool!

 1. Jeg har en plan, blød flade at sætte poolen på.
 2. Jeg har rigeligt med plads rundt om poolen.
 3. Jeg har intet, der rager ud over poolen.
 4. Jeg har en udendørs vandhane.
 5. Jeg har en stikkontakt udendørs.
 6. Jeg har mulighed for at dræne poolen.
 7. Jeg får ingen ubudne gæster i min pool.

 

Er du pool-klar?

Har familiens vandhunde fundet badetøjet frem? Og glæder I jer til timevis af sjaskvåd sjov? Når I er klar til en swimmingpool i haven, handler det bare om at få detaljerne på plads. For hvad med størrelse, renseprodukter og filtreringssystem? Læs vores købeguide og bliv meget klogere på vores store udvalg af pools.

 

Købeguide

Når du skal købe en pool 

Stop lige en halv. Vi ved godt, at det er svært at vente. At du allerede har pudset svømmebrillerne og er klar til at hovedspringe ud i at købe din egen havepool. Men først bør du lige overveje de her tre spørgsmål:

 1. Hvor lang tid skal din pool holde?
  Skal din pool holde længere end en enkelt sommer? Så start med at kigge på større pools med filtreringssystemer. Alle vores swimmingpools er fremstillet i en langtidsholdbar kvalitet. Men bassinerne uden filtreringssystemer kræver meget rengøring, og så det er svært at holde dem hygiejniske fra sæson til sæson.
 2. Hvor vil du bruge poolen?
  I din egen have er det kun pladsen, der sætter grænser for vandlegen. Men vil du have en swimmingpool, du kan transportere rundt, bør du vælge en mindre pool. De er nemmere at transportere og sætte op.
 3. Skal poolen være til hele familien?
  Vælg størrelse på dit nye badebassin efter, hvem der skal bruge den. Skal det være et børnebassin? En udendørs spa? Eller en havepool til hele familien? Læs mere om de forskellige typer længere nede i købeguiden.

 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere