Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Se alle trampoliner

Få hjælp til at købe trampolin

Her finder du svar på dine spørgsmål vedr. køb af trampoliner, vedligeholdelse og sikkerhed. Er det første gange du køber en trampolin? Så anbefaler vi dig at læse guiden grundigt, så du køber en tramplin, der matcher dine behov.

Hvilken trampolin passer til mit barn?

Det er aldrig for tidligt at starte med hoppesjov. Derfor har vi trampoliner til børn i alle aldre.

12 mdr.- 3 år: Start med ”Min første, lille trampolin” til børn, der ikke har fuld kontrol over balancen og koordineringsevnen. Her kan du selv være med til at støtte barnet, fordi trampolinen ikke har sikkerhedsnet.

3 år til 5 år: Når dit barn har styr på koordinationen, kan du starte med en mini-trampolin. Der følger et sikkerhedsnet med, så børnene kan hoppe alene.

6 år til 99+: Når dit barn er blevet 6 år, rykker I op i en anden liga. Her kan du vælge en trampolin, der passer til legebørn i alle aldre. I TOYS”R”US kan du vælge mellem 3 trampolinerserier: Standard, Pro og Extreme.

Hvilken trampolin skal jeg vælge?

Vi har trampoliner til alle legebørn i familien, også de ældre. Fra dine børn er 6 år gamle, kan I vælge mellem vores 3 Outra-serier: Standard, Pro og Extreme. Husk at alle trampoliner i alle de 3 serier kommer med sikkerhedsnet inkluderet.

Outra Standard trampoliner:

En trampolin med masser af hop for pengene. Vores Standard-trampoliner er et godt sted at starte for dig, der gerne vil have højtflyvende sjov uden den helt store investering. En god begyndertrampolin til dig og dine familie.

Outra Pro trampoliner:

Er du helt klar til at invitere en trampolin ind i familien, så er vores Pro-trampoliner et rigtigt godt valg. De er ægte klassikere i et moderne look, med god holdbarhed og med masser af sjov. Vores Pro-serie har gode hoppeegenskaber, en stærk ramme og dug, der sikrer massevis af sjov.

Outra Extreme trampoliner:

Er kun det bedste godt nok, så er det Extreme-serien, du skal have fat på. Design, kvalitet og hoppeglæden er i top, og de er de mest robuste trampoliner i Outra-serien. De er perfekte til alt fra leg til træning. Extreme modellerne giver sjove og høje spring til dine børn og holdbarheden er helt i top!

 

Kvaliteten er i top med Outra-serien

Når det handler om trampoliners kvalitet, så får du, hvad du betaler for. Men i TOYS”R”US får du alligevel rigtigt meget kvalitet for pengene. Vi har over 20 års erfaring med trampoliner. Det betyder, at vi både ved hvordan du får de højeste hop og den mest holdbare kvalitet. Eksperter på feltet har testet vores modeller igen og igen for at forhindre, at konstruktionsfejl og metaltræthed påvirker din hoppeleg.

Skal vi være rigtigt tekniske, kan vi fortælle, at vores store trampoliner har en 100 % elektro-galvaniseret stålramme. Polstringen på dem er ekstra god, plastikelementerne solide og vinyldækkenet af højeste kvalitet. Det betyder, at din trampolin kan holde til seriøs sjov i virkelig lang tid.

Vi tester og garanterer høj sikkerhed

Når det kribler i hoppefødderne på både voksne og børn ved synet af deres helt egen trampolin, så er det rart at være sikker på, at sikkerheden på trampoliner købt i TOYS”R”US er i top. Vi sikkerhedstester alle vores trampoliner utallige gange. Vi hopper, trækker, hiver og presser igen og igen på vores trampoliner for at sikre, at de er blevet udsat for meget mere, end de nogensinde bliver hjemme i din have.Vi har førende eksperter på feltet til at udvikle alle dele, så de holder bedst og længst muligt.

Vores sikkerhedsstandarder er højere end de gældende europæiske standarder. Vi lever naturligvis op til de gældende europæiske sikkerhedsstandarder for trampoliner. Men vi gør også meget mere end det, og vi stiller faktisk endnu højere krav til vores trampoliner.

Der medfølger sikkerhedsnet til alle vores trampoliner. Nettet dækker for fjedre, forhindrer at du hopper over kanten og har en dør, som ungerne ikke kan hænge fast i.

Derfor kan I roligt give los og udsætte vores trampolinener for den ultimative test: 100 %- sjov-testen!

Godt sikkerhedsudstyr

Der følger altid et sikkerhedsnet med vores trampoliner, men der er også andet godt sikkerhedsudstyr:

En stige: Langt de fleste trampolinuheld sker, når du er på vej ned fra trampolinen, fordi det er fristende at hoppe af den, i stedet for at kravle ned.

Et ankersæt: Med et ankersæt kan du nedgrave din trampolin, så den er stormsikret.

Rammenet: Et rammenet forhindrer børn og dyr i at kravle ind under trampolinen, hvor de kan komme til skade.

Der findes meget mere udstyr til din nye trampolin – også sjovt legeudstyr, som du kan ser her.

Gode sikkerhedsråd til trampoliner:

Med over 20 år erfaring i trampoliner ved vi en del om at have det sjovt på en trampolin – uden at komme til skade. Her er vores bedste råd:

 • Hop aldrig mere end 2 personer af gangen.
 • Har du ryg eller nakkeproblemer, så kontakt lægen, før du hopper.
 • Følg aldersanvisningen på trampolinen.
 • Luk nettets indgangsdør, før I hopper.
 • Undlad at lave saltomortaler.
 • Undlad at forsøge at hoppe over nettet.
 • Undlad at hoppe ind i nettet.
 • Gå trampolinen efter og tjek delene, når I er færdige med at hoppe.

Maksimumsvægt og kvalitet

Selvom mange tror det, har en trampolins maksimumsvægt ikke noget at sige for kvaliteten af den. Maksimumvægten og antallet af fjedre er to parametre, man kan skrue på, når man skal skræddersy en trampolin til et bestemt formål. De trampoliner, du finder hos os, er f.eks. skræddersyet til at kunne holde til flest forskellige aldre og vægte. Så de giver mest muligt sjov til flest muligt familiemedlemmer. Det synes vi nemlig er den allervigtigste kvalitet ved en trampolin.

Tilbehør og reservedele til din trampolin

I TOYS”R”US har vi alle reservedele til din trampolin, så du ikke behøver at holde hoppepause alt for længe.

Hos TOYS”R”US finder du masser af udstyr, som gør det ENDNU sjovere at hoppe på din trampolin. Hvad med et basket-net, så du virkelig kan dunke, LED-lys til at hoppe om aftenen, eller et telt til din trampolin, så du kan overnatte på den? Se hele udvalget af accessories til din trampolin her.

Gode vedligeholdelsesråd til trampoliner:

Havetrampoliner er heldigvis robuste og holder til rigtigt meget hoppeleg. Generelt har en trampolin mange års levetid, og de første par år, bør der være meget få bekymringer om vedligeholdelse. Men desto bedre du vedligeholder på din trampolin, jo længere har du den. Og jo mere hoppesjov får I ud af den!

Derfor har vi samlet et par gode tips til trampolinvedligeholdelse:

 • Dæk den. Køb et trampolindækken, der beskytter dugen mod både regn og sol.
 • Fjern vigtige og følsomme dele, hvis vejret bliver meget koldt eller vådt.
 • Gå trampolinen efter med jævne mellemrum og tjek, at alle dele stadig fungerer.
 • Udskift svage dele. Du kan altid købe reservedele i TOYS”R”US.
 • Hop aldrig med sko på – altid med bare tæer eller strømper.
 • Fjern alle skarpe smykker og beklædningsgenstande, før du hopper.

 Opsætning af trampolinen

Det er vigtigt, at du nedgraver din trampolin med et ankersæt, så den er stormsikret. Men før du når så langt, skal du finde det rigtige sted at placere din trampolin. Sæt din trampolin et sted, hvor underlaget er plant og blødt, f.eks. på græs. Undgå et hårdt underlag. Du skal have cirka 2 meters plads fri hele vejen rundt om trampolinen, og så skal du selvfølgelig have rigeligt med plads op efter. Du skulle jo gerne have mulighed for at hoppe højt!

Hvordan skal jeg flytte min trampolin?

Vi anbefaler, at du tænker du rigtigt godt om, før du placerer din trampolin til at starte med. Den er nemlig svær at flytte! Men det kan godt lade sig gøre, bare det ikke er for langt af gangen.

 • I skal være to til at flytte den.

 • Før I løfter trampolinen, skal alle forbindende dele bindes ind i f.eks. gaffatape, så I ikke rykker den fra hinanden.

 • Løft trampolinen let fra jorden, og hold den hele tiden vandret.

 

Få hjælp til at købe trampolin

Jubiiii!! Du er på vores oversigtsside over trampoliner, og du er derfor et skridt tættere på masser af hoppende sjov og leg hjemme hos dig selv. Men før du begynder at varme hoppemusklerne op, er det en god idé at læse vores købeguide til trampoliner. Der kan du få svar på alle dine spørgsmål om sikkerhed, kvalitet og vedligeholdelse.

 

Det skal være sikkert at have det sjovt!

Når det kribler i hoppefødderne på både voksne og børn ved synet af deres helt egen trampolin, så er det rart at vide, at sikkerheden på trampoliner købt i TOYS”R”US er i top. Læs hvorfor her:

 • Vi sikkerhedstester alle vores trampoliner utallige gange.
 • Vores sikkerhedsstandarder er højere end de gældende europæiske standarder.
 • Vores sikkerhedsstandarder er højere end de gældende europæiske standarder. Der medfølger sikkerhedsnet til alle vores trampoliner. Nettet dækker for fjedrer, forhindrer at du hopper over kanten og ungerne kan ikke hænge fast i døren.

Derfor kan I roligt give efter for hoppelysten og udsætte vores trampoliner for den ultimative test: 100 %- sjov-testen!

 

Der er mere sjov i kvalitet

Det er sjovt at hoppe, men det er endnu sjovere at hoppe rigtigt meget. Derfor er kvaliteten af din nye trampolin vigtig, for den skal kunne holde i mange år. I TOYS”R”US finder du kun trampoliner af kvalitetsmaterialer. Vi har ladet vores eksperter nørde løs og eksperimentere med både behandlingen af metallet, den overordnede konstruktion af trampolinen og tykkelsen af materialer, så du kan få den sjoveste hoppeoplevelse.

 

Pas godt på din nye trampolin

Jo bedre, du passer på din trampolin, desto mere sjov får du ud af den. Vores trampoliner fra TOYS”R”US er heldigvis robuste, og du behøver sjældent bekymre dig om andet, end hvor højt du kan hoppe. Men lidt kan du gøre. Du kan f.eks. sørge for at holde øje med trampolinens mindste komponenter. Når vejret er særligt koldt eller vådt, bør du sætte de mest skrøbelige dele af trampolinen ind i tørvejr.

 

Alle trampoliner fra TOYS”R”US er fyldt med sjov, men ellers er der rigtigt stor forskel på dem. Her på siden kan du blive meget klogere på trampoliner, så du bedre kan vælge. Og når du så er blevet rigtig klog, så tag ud i vores butikker og se vores trampoliner i virkeligheden – der er de endnu sjovere.Vi bruger cookies Accepter Læs mere