Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Vandpistoler

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Normalt skyder en pistol med kugler. Sådan foregår det i hvert fald i Det Vilde Vesten. Men hjemme i jeres have skyder pistolerne med vand!

En god vandkamp er den helt rigtige aktivitet, når solen står højt på himlen, og det er drønvarmt udenfor. Saml hele familien og vennerne fra vejen og del jer i to hold. Læg en strategi: Hvordan får I bedst ram på det andet hold? Så starter vandkampen, og I går til angreb! Jeres våben er de seje vandpistoler- og geværer, som findes i massevis her hos TOYS”R”US. I vores webshop gemmer der sig nemlig en verden af de sjoveste vandlege. Hvem mon vinder dagens vandkamp?

Vandkamp – sjov og aktiv sommerleg

Når vandkampen først er fløjtet i gang, går det vildt for sig. Se bare, hvordan mor ramte far lige i nakken med vandet! En god vandkamp kræver de bedste og sejeste vandpistoler- og geværer. Og dem finder du her hos TOYS”R”US. Flere af vandpistolerne kan skyde mange meter, så du nemt kan ramme modstanderen i den anden ende af haven. Så gør du hurtigt modstanderen gennemblødt! Du kan også stå på lur bag hækken og overraske mor og far med et vandsprøjt, når de kommer hjem fra at handle. Husk at løbe, så de ikke fanger dig!

Hos TOYS”R”US finder du vandpistoler- og geværer i mange forskellige størrelser. Nogle er perfekte til de mindre børn, og andre starter de sjoveste vandkampe for de større børn. Flere af vandpistolerne har store dunke, så du er totalt overlegen, mens modstanderen så småt løber tør for vand. Det er dér, du skal slå til!

Når vandkampen er slut, er I selvfølgelig alle gode venner igen. En god vandkamp handler nemlig ikke om at vinde men om at have det sjovt sammen.

Vandpistoler- og geværer hos TOYS”R”US

Er du klar til den vildeste vandkamp? Så se TOYS”R”US’ udvalg af de flotteste vandgeværer. Køb nok hjem til hele familien, så I alle er klar til kamp – og hav en balje vand klar, så I nemt kan fylde pistolerne op igen. I vores sortiment finder du både vandpistoler- og geværer fra NERF, OUTRA BLAST og XSHOT.

Velkommen til vores KÆMPE varesortiment!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere